Verzorgende IG Kleinschalig Wonen Parttime

Ouderenzorg
Nijmegen
2762
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een baan als verzorgende IG op een kleinschalige woonzorglocatie en wil je deel uitmaken van een hecht en betrokken team? Ligt jouw kracht bij het extra persoonlijke aandacht geven aan bewoners? Ben jij een écht mensenmens en zorg je samen met jouw collega’s voor de beste zorg? Lees dan gauw verder!

Als verzorgende IG verzorg en begeleid je de cliënten op de woonzorglocatie in de buurt van Nijmegen. Je kijkt naar de zelfredzaamheid van cliënten en biedt ondersteuning waar nodig, van het aantrekken van steunkousen tot de ADL en het toedienen van medicatie.
Samen met je fijne team zorg jij voor zorg op maat in een huiselijke sfeer. Je werkt met een zorgleefplan en zorgt dat deze aansluiting heeft op de behoeften van de bewoners. Je vergroot de zelfredzaamheid. Dit doe je door te kijken naar wat wél kan. Jij denkt in oplossingen! Daarnaast speel je een belangrijke rol in het onderhouden van contacten met mantelzorger(s) en familie.

Bij Samen Professionals vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door ons specialisme in de zorg- en welzijn sector hebben wij contact met verschillende zorginstellingen in jouw regio. Hierdoor bieden wij je makkelijk toegang tot de leukste functies en kun jij erachter komen welke manier van zorg verlenen het beste bij jou past! Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 06 14 46 47 32, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Een leuke, afwisselende parttime baan in de zorg met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij

 • Een salaris tussen €2007,97 en de €2762,34 volgens de CAO VVT
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
 • Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO
 • Een goede pensioensregeling
 • Een 13e maand
 • Een vast contactpersoon waarmee jij kunt sparren over bijvoorbeeld ontwikkeling en wensen
 • Talloze cursussen en opleidingen die jij kunt volgen!

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG op niveau 3
 • Je werkt graag samen in een team en bent sociaal
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • Je bent leergierig
 • Je bent 16-32 uur beschikbaar
 • Je hebt een rijbewijs op zak

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature bel of app mij gerust op: 06 14 46 47 32.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!