Verzorgende IG in oud Ziekenhuis

Ouderenzorg
Zwolle
2500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij altijd al in een ziekenhuis willen werken? Vind je de hectiek leuk en hou je ervan om jouw verpleegtechnische handelingen op pijl te houden? Schroom dan niet om te solliciteren!

Als Verzorgende IG in het oude ziekenhuis zal je ondersteuning bieden aan Verpleegkundigen om via deze manier de beste zorg te leveren voor de patiënten. Het is belangrijk dat je (ook) zelfstandig aan het werk kan en dat jij gemakkelijk jouw weg vindt op een afdeling. Je kunt op verschillende facetten ingezet worden binnen de COVID-Unit dus flexibiliteit staat hoog in het vaandel! Ook nieuwe medewerkers komen met vragen bij jou. Jij kan als geen ander jouw kennis en kunde overdragen aan nieuwe collega’s.

Dan.. Samen Professionals. Wat maakt dat zo leuk?

Wij zorgen dat jij goed zit! Je zal snel ervaring op doen omdat je bij verschillende zorginstellingen aan het werk gaat. ‘’Zit ik dan elke week ergens anders?’’ Goeie vraag! Nee, je zit niet elke week ergens anders. Dit zou namelijk betekenen dat het te kort is om jouw stempel af te drukken. De duur van een opdracht varieert. Dit zal tussen de 3 maanden tot ongeveer 15 maanden zijn. Na deze periode kun je jouw ervaring die je hebt opgedaan, weer bij een andere zorginstelling toepassen. Flexibele vastigheid! Vastigheid in salaris en flexibiliteit in werkplek!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Salaris conform CAO VVT schaal 35 (max € 2762.34 per maand obv 36 uur);
  • Vakantiegeld (8,33%)
  • Een carrière boost
  • Reiskostenvergoeding
  • Vast werk met uitzicht op onbepaalde tijd contract (Vast contract)
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • 24 tot 32-urige werkweek (parttime)

Wat verwachten we van jou?

  • Hart voor Zorg
  • Leergierig
  • Diploma Verzorgende IG op zak

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Tevens makkelijk te bereiken vanuit Zwolle, Heerenveen en Emmeloord.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!