Verzorgende IG Verschillende Doelgroepen

Ouderenzorg
Den Haag
2100
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een ambitieuze en enthousiaste Verzorgende IG uit omgeving Den Haag? Wil jij aan de slag binnen een organisatie waar niet alleen gezorgd wordt voor de cliënten, maar ook voor jou als werknemer? Dan is dit de plek voor jou!

Jij gaat werken bij een veelzijdige organisatie waarbinnen zowel intramuraal en extramuraal werken optioneel is! Ook is er een diversiteit in doelgroep. Zo zou je aan de slag kunnen binnen de somatiek, PG of revalidatie- afdeling. Jouw werkwensen staan hierin voorop!

Binnen de organisatie wordt gewerkt met Planetree. Dit houdt in dat de manier van denken in de zorg draait om de mens. Daarmee bedoelen we de cliënten maar ook de medewerkers, familieleden en vrijwilligers. Het zorgen voor een goed leefklimaat is iets wat sterk gewaarborgd wordt in de organisatie (voor al deze partijen). Buitenom dat de organisatie jouw welzijn waarborgt doen wij dit ook. Je zal gedurende jouw loopbaan namelijk ook persoonlijk begeleiding / coaching ontvangen vanuit ons. Tijdens deze coaching staat jou persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal.

Je start met een tijdelijk dienstverband maar bij tevredenheid (van beide partijen) is er uitzicht op een vast contract!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een uitdagende vaste baan (part-time) voor 24-32 uur in de week
  • Een bruto salaris tussen de € 2.007,97 en € 2.762,34 (op basis van 36 uur conform VVT CAO)
  • Een opleidingsbudget afgestemd op jouw wensen
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of volledige vergoeding voor het reizen met OV
  • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis altijd up to date blijven
Heeft deze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG Niveau 3
  • Je bent bereid om in omgeving Den Haag of Leiden te werken
  • Je hebt een pro-actieve houding

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!