KCC Medewerker Woningcorporatie

Woningcorporaties
Hoorn
2868
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Zit jij vol frisse energie en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je al eerder ervaring opgedaan bij een woningcorporatie, ben jij woonachtig in Noord-Holland en per direct full-time beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Medewerker Klant Contact Centrum voor een Woningcorporatie ben je het visitekaartje van de opdrachtgever en het directe aanspreekpunt van de huurder. Je zorgt voor een optimale bereikbaarheid van de klantenservice per telefoon, mail en de chat. Denk hierbij aan vraagstellingen betreft verhuur, leefbaarheid, klachten, financieel en reparatieverzoeken. Klantcontact en service staat bij jou hoog aan geschreven. Je stelt de huurders gerust, helpt ze om problemen op te lossen of verwijst ze door naar de juiste afdeling. Een mooie sociale baan dus!

Wat hebben we jou te bieden?

  • in eerste instantie een tijdelijke overeenkomst, met de kans om op termijn in dienst te treden bij een woningcorporatie
  • een vaste baan met een contract van 32 uur(parttime) of 36 uur(fulltime) per week
  • salaris vanaf €2868 per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van jouw ervaring)
  • pensioen opbouw vanaf je 1ste werkdag
  • begeleiding op de werkvloer
  • volledige reiskosten vergoeding van €0,19 per k/m OF de mogelijkheid om een auto te leasen;

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezit van een Hbo Diploma;
  • Je hebt werkervaring bij een woningcorporatie opgedaan (must!);
  • Je bent per direct fulltime(36 uur) of parttime(32uur) beschikbaar;
  • Je bent flexibel en woonachtig in de omgeving; Hoorn, Alkmaar, Purmerend;

Competenties: Je kunt snel en vlot schakelen, je bent dienstverlenend, staat stevig in je schoenen, stressbestendig, service gericht, empathisch en oplossingsgericht.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio