Een vaste baan in de gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg
Rotterdam
2365
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

  • Ernstig Meervoudig Beperkten (EMB);
  • Meervoudig Gehandicapten (MVG);
  • Licht Verstandelijk Beperkten (LVB);
  • Verstandelijk Beperkten (VB);
  • Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG);
  • Lichamelijk Beperkten (LB);
  • Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), maar ook jongeren, ouderen en volwassenen.


Jij als zorgprofessional bent overal mee bekend en jij werkt dan ook graag met meerdere doelgroepen. Het verlenen van de ADL-zorg is geen probleem voor jou, want voor jou is de juiste zorg en het welzijn van de cliënten prioriteit nummer 1.

Het bieden van begeleiding aan jouw cliënten zal ook één van jouw hoofdtaken zijn. Jij als zorgprofessional weet precies hoe je met de cliënt omgaat en wat er nodig is om de cliënt een fijne dag te geven.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals biedt een breed netwerk aan van organisaties en instellingen, waardoor jij een ruime keuze in passende vacatures krijgt. Daarnaast ga jij samen met de recruiter in een uitgebreid gesprek achterhalen wat jouw wensen zijn, zodat wij weer een vertaling kunnen maken naar een leuke en passende baan bij een organisatie binnen ons netwerk. Ook krijg jij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. trainingen en cursussen wat aansluit op jouw (toekomstige) functie. Een persoonlijke adviseur die je begeleidt gedurende de gehele sollicitatieprocedure en tijdens het doorlopen van je traject is ook wat er bij komt kijken. Zodra een tijdelijk project ten einde loopt, begeleiden wij jou weer naar een nieuw passend project. Uiteindelijk kan het zo zijn dat jij terecht komt een fijne plek met een vaste baan!

Uiteraard krijg jij een marktconform salaris volgens de CAO GHZ en ook heb jij recht op ORT en reiskostenvergoeding.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent enthousiaste en gemotiveerde zorgprofessional met minimaal een niveau 3 zorg gerelateerd diploma op zak en die graag wilt gaan werken in de omgeving van Rotterdam. Daarnaast ben jij bekend met het werken met de verschillende doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg . Jij weet de juiste begeleiding te bieden aan jouw cliënten en ook ben jij bereid om 50% a 60% van jouw tijd bezig te zijn met het verlenen van de ADL. Verder ben jij flexibel ingesteld, (het liefst) per direct beschikbaar op fulltime basis, maar minimaal 24 uur per week beschikbaar kan ook (parttime).

Over Samen Professionals

Wij zijn Samen Professionals, specialist in het helpen en begeleiden van zorgprofessionals naar een hun ideale baan binnen de zorgsector. Jouw werkplek is dan ook nader te bepalen, nadat jij een kennismaking heb gehad bij één van onze vestiging in het land.

Wij zitten met onze organisatie binnen de verschillende sectoren van de zorg; de gehandicaptenzorg, de GGZ, ziekenhuizen, de Jeugdzorg en de VVT (ouderenzorg).

Kijkend naar jouw diploma en wensen gaan we bepalen binnen welke sector jij je het meeste thuis gaat voelen en ook waar jouw kwaliteiten en jouw kennis het beste naar voren komen.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio