Justitieel Verpleegkundige

Justitie
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wil jij aan de slag gaan in een unieke forensische setting? Sta je stevig in je schoenen en kan jij pro-actief en zelfstandig volgens procedures werken? Dan heeft Samen Professionals iets bijzonders voor je! Wat kan je verwachten van deze functie?

Als verpleegkundige binnen deze setting ben je verantwoordelijk voor het stellen van verpleegkundige diagnoses, de coördinatie met het oog op het zorgproces, het leveren van verpleegkundige zorg (verpleegtechnische handelingen) en het bijdragen aan de input voor het gezondheidsbeleid. Jij als verpleegkundige bent gericht op het professionaliseren en organiseren van de verpleegkundige zorgverlening in de inrichting. Ook ben je begaan met je patiënten en ondersteun je hen in hun persoonlijke verzorging. Dit doe je samen met een stevig en betrouwbaar team, waarin jullie samen werken aan een efficiënte en kwalitatief hoge zorg, gericht op de gezondheid en veiligheid van de patiënten.

Naast het nastreven van dit doel is het ook belangrijk dat je je eigen ontwikkeling hoog in het vaandel hebt. De kansen tot ontplooiing zijn mogelijk binnen deze functie en jouw motivatie om hierin te investeren wordt dan ook op prijs gesteld. Hoe beter jij je functie kunt vervullen, hoe hoger de kwaliteit zorg is die de patiënten ontvangen.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is voor een van onze opdrachtgevers in de regio Alkmaar op zoek naar een verpleegkundige met pit voor een wel hèle bijzondere locatie! Het gaat hier om een penitentiaire inrichting waar gedetineerden verblijven. Dit vraagt om een verpleegkundige die stevig in zijn of haar schoenen staat en voldoening haalt uit het helpen van een uitdagende doelgroep binnen een veilige omgeving. Deze unieke werkplek is een mooie ervaring voor verpleegkundigen die graag afwisseling zien in hun werk. Dit is uiteraard geen doorsnee werkplek, wél is het een unieke kans om prachtige ervaring op te doen met een interessante doelgroep binnen een veilige werkomgeving. Daarnaast kun jij je binnen deze functie ook nog ontwikkelen middels opleidingen en cursussen.

Wil jij deel uitmaken van dit team, solliciteer dan direct!

Wat verwachten we van jou?

Ben je geschikt voor deze mooi, bijzondere functie?

Je bent in het bezit van een HBO of MBO-niveau 4 Verpleegkunde diploma
Je beschikt over een geldige BIG-registratie
Je bent bevoegd en bekwaam in je verpleegtechnische handelingen
Je bent beschikbaar voor 32-36 uur per week;
Je bent bereid om dag-, avond en weekenddiensten te werken
Je hebt ervaring met het werken in een multidisciplinaire team
Je bent communicatief sterk onderlegd, stressbestendig en ziet de uitdaging in het oppakken van afwisselende taken
Je deinst niet terug voor een uitdaging en staat stevig in je schoenen
Twijfel je over enkele van deze eigenschappen? Bel me dan gerust!

Over Samen Professionals

Wat kan Samen Professionals jou bieden?

Naast een unieke werklocatie en een bijzondere doelgroep staat Samen Professionals ook garant voor de volgende voorwaarden:

Een persoonlijk gesprek bij Samen Professionals om jou echt te leren kennen en zo je loopbaan optimaal te ondersteunen
Begeleiding en coaching tijdens de sollicitatieprocedure
De mogelijkheid tot een vaste baan via Samen Professionals
Een mooi en marktconform salaris volgens het CAO van je vakgebied
Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding bovenop je salaris

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio