Allround Medewerker Burgerzaken

Burgerzaken
Nederland
2127
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een toffe functie als Allround medewerker Burgerzaken bij één van de vele gemeenten die Nederland rijk is? In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor burgers aan het loket en draai je mee met alle werkzaamheden achter de schermen. En als klap op de vuurpijl kan jij je blijven ontwikkelen met onze eigen Aecadamy! Er zit meer in. Wacht niet langer.

Jij redt de vakantie van iedereen met een verlopen paspoort
Om zomaar een voorbeeld te noemen van jouw dagelijkse werkzaamheden. Maar uiteraard is de functie breder dan dat. Als Allround medewerker Burgerzaken hou jij je ook bezig met de aanvraag en uitgifte van o.a. rijbewijzen, parkeervergunningen, uittreksels en Verklaringen Omtrent Gedrag. In deze rol ben je klantgericht, sociaal en communicatief vaardig.

Naast het contact met klanten werk je punctueel. Je zorgt voor een duidelijke en correcte afhandeling van alle vraagstukken zodat jouw collega’s direct aan de slag kunnen met de ingevoerde aanvraag. Ook worden hedendaags veel zaken online aangevraagd, aan jou de taak om deze aanvragen te controleren op juistheid en kwaliteit. Kloppen de gegevens niet? Dan pak je gelijk door om de juiste informatie wel te ontvangen. Als een heus visitekaartje van de gemeente weet jij dit op te lossen.

Bij Samen Professionals blijf je leren
Samen lukt het. Een leus die we eer aan willen doen. Via ons eigen interne opleidingsinstituut ga je werken aan je eigen toekomst. Met een op maat gemaakt en toegespitst leerprogramma verzekeren we jou van een groei in opdrachten, keer op keer.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals bied jou ondersteuning in de zoektocht naar een opdracht binnen het overheidsdomein die het beste bij jou past. Samen met een recruiter en accountmanager weten we ons netwerk te binden aan jouw ambities.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een salaris in schaal 7 conform CAO Gemeenten (minimaal €2127)
  • Een fulltime of parttime dienstverband. Aan jou de keuze
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
  • Een persoonlijk opleidingsprogramma via onze eigen Aecadamy
  • De mogelijkheid om door middel van meerdere opdrachten in korte tijd veel ervaring op te doen bij meerdere gemeenten in jouw regio
Wegens het coronavirus zijn al onze sollicitatieprocedures digitaal.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent energiek en communicatief sterk. Je weet je aan te passen aan de verschillende burgers die verschijnen aan het loket. Daarnaast:

  • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Heb je minimaal 2 jaar ervaring als medewerker burgerzaken
  • Heb je een juridische studie afgerond op minimaal mbo niveau 4
  • Is het een pré als je beëdigd bent als Ambtenaar Burgerlijke Stand
  • Kan jij snel schakelen tussen front- en backoffice werkzaamheden
Heb je minder dan twee jaar ervaring, maar wil jij jezelf toch graag ontwikkelen? Bekijk dan eens het traineeship ‘publiek & identiteit’ op onze website

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!