Wijkverpleegkundige

Thuiszorg
Arnhem
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij die onmisbare schakel in de zorg voor jouw buurt? Wil jij een waardevolle rol vervullen als wijkverpleegkundige en hoogwaardige zorg bieden aan de cliënten in jouw directe omgeving? Als jij die betrouwbare en toegewijde wijkverpleegkundige bent die graag meer wil ontdekken over het werken via detachering, dan nodigen we je van harte uit om verder te lezen!
Wanneer je bij ons aan de slag gaat, word je onderdeel van een ervaren en deskundig team van wijkverpleegkundigen in de thuiszorg. Jouw verantwoordelijkheid ligt in het zorgen voor een soepel verloop van de zorg in de wijk, waarbij jij de regie stevig in handen hebt! Deze rol vereist verantwoordelijkheid en vertrouwen. Je zult de zorg indiceren, coördineren en verpleegkundig verlenen. Als wijkverpleegkundige draag je de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor de zorginhoud en fungeer je als de centrale spil in diverse zorgnetwerken binnen de wijk. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze cliënten de zorg ontvangen die optimaal aansluit op hun individuele situatie. Bovendien stimuleer je actief de zelfredzaamheid van onze cliënten.

Kortom: dit is een veelzijdige en uitdagende functie binnen een enthousiast en gedreven team van zorgprofessionals. Als wijkverpleegkundige speel je een cruciale rol in het welzijn van de lokale gemeenschap, en bieden we jou een kans om je horizon te verbreden en je talenten verder te ontplooien.

Wat is Detacheren?  

Bij Aethon Aelite krijg jij de kans om te schitteren bij één van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Met onze persoonlijke aanpak hebben we het vertrouwen gewonnen van verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Ons uitgebreide aanbod aan opdrachten en landelijke dekking zorgen ervoor dat we altijd een uitdaging hebben die naadloos aansluit op jouw ambities. Als collega van Aethon Aelite ga je binnen jouw vakgebied bij de leukste organisaties in de regio aan de slag. Zo doe jij brede ervaringen op en zijn de opdrachtgevers geholpen met jouw inzet. Met onze academy werken we aan jouw ontwikkeling en groei.   Binnen Aethon Aelite staan we altijd voor jou klaar. Wij geloven in jou als individu en zetten jouw persoonlijke ambities altijd op nummer één. Ontdek de kracht van zekerheid en groei met ons aan je zijde – een vast dienstverband voor een bloeiende toekomst. Ons team is nieuwsgierig naar wat jou drijft, en we staan te popelen om samen met jou te ontdekken welke mogelijkheden we voor jou kunnen creëren.   Kortom, als collega bij Aethon Aelite krijg je een veelzijdig baan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om snel te groeien in je carrière. Wacht niet langer en sluit je aan bij ons team van gemotiveerde professionals!  Klinkt detacheren als wijkverpleegkundige als iets wat bij jou past maar, heb je nog wat meer vragen? Bel me gerust op 0615886066. Meteen enthousiast? Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet via de sollicitatie button.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Aethon Aelite sta jij centraal. Wij werken graag met leuke en aardige mensen. Aethon Aelite bemiddelt, begeleidt en traint haar starters, trainees en professionals. Je werkt in vaste dienst bij ons en wordt gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers in de maatschappelijke sector. Jij wordt een gewaardeerde collega van Aethon Aelite, en daarbij horen ook mooie arbeidsvoorwaarden:

  • Een vast dienstverband met jouw vaste uren; 
  • Een salaris tussen €3.025,81 tot €4.061,27 o.b.v. 36 uur afhankelijk van jouw werkervaring; 
  • Een Volkswagen Up van de zaak of reiskostenvergoeding; 
  • Pensioenopbouw vanaf dag 1; 
  • Een eindejaaruitkering;
  • 25 vakantiedagen per jaar.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een enthousiaste wijkverpleegkundige die op zoek is naar die boost in je zorg carrière! Verder vragen wij:

  • Jij hebt een afgerond HBO-diploma; 
  • Jij bent in het bezit van een BIG registratie en VOG (of bereid een VOG aan te vragen); 
  • Jij bent woonachtig in de provincie Gelderland;
  • Jij bent flexibel inzetbaar.

Over Samen Professionals

Bij Aethon Aelite sta jij centraal. Wij werken graag met leuke en aardige mensen. Aethon Aelite bemiddelt, begeleidt en traint haar starters, trainees en professionals. Je werkt in vaste dienst bij ons en wordt gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers in de maatschappelijke sector. Je bent niet zomaar een professional, maar een gewaardeerd lid van ons team. Samen zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt en het beste uit jezelf kunt halen. Als detacheringsbureau zijn wij actief in de zorg, woningcorporaties, burgerzaken en sociaal domein. Jouw werk heeft dus direct impact op mensen en de samenleving. Bij ons draait het niet alleen om een baan, maar om jouw ontwikkeling en een betekenisvolle bijdrage leveren aan de maatschappij.  

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!