Orthopedagoog

GGZ vacatures
Rotterdam
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een enthousiaste orthopedagoog die woont in de regio van Rotterdam en een hart heeft voor het verzorgen en bijstaan van individuen met verstandelijke en/of psychische belemmeringen? Wil je een waardevolle rol spelen in het welzijn en de ontwikkeling van cliënten binnen de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en de Gehandicaptenzorg (GHZ)? Dan biedt deze positie als Orthopedagoog voor GHZ en GGZ een uitgelezen kans voor jou!

In deze functie als Orthopedagoog binnen GHZ en GGZ, neem je een cruciale positie in bij het begeleiden en ondersteunen van cliënten met verstandelijke en/of psychische beperkingen. Je voert diagnostisch onderzoek uit en analyseert nauwgezet de behoeften en mogelijkheden van de cliënten. Op basis hiervan stel je individuele behandelplannen en interventies op om hen te ondersteunen in hun dagelijks leven.

Dit veelzijdige werk geeft je de gelegenheid om met diverse doelgroepen te werken, waaronder kinderen en jongeren met gedragsproblemen en volwassenen en ouderen met complexe psychische uitdagingen of ontwikkelingsachterstanden. Je draagt actief bij aan het opstellen en evalueren van behandelplannen en biedt waardevolle begeleiding aan cliënten en hun families.

Je functioneert nauw samen met een veelzijdig team van zorgprofessionals, waaronder psychologen, psychiaters, verpleegkundigen en andere experts. Samen streef je naar een holistische benadering van zorg, met een sterke focus op het bieden van optimale zorg en ondersteuning aan de cliënten.

Beschik je over een afgeronde opleiding tot Orthopedagoog en heb je ervaring in de Gehandicaptenzorg en/of Geestelijke Gezondheidszorg? Ben je empathisch, analytisch en communicatief vaardig? Wacht dan niet langer en solliciteer nu om een verschil te maken als Orthopedagoog binnen GHZ en GGZ!

Wat is Detacheren?

Ontdek de kracht van Detacheren met Aethon Aelite! Bij Aethon Aelite krijg jij de kans om te schitteren bij één van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Met onze persoonlijke aanpak hebben we het vertrouwen gewonnen van verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Ons uitgebreide aanbod aan opdrachten en landelijke dekking zorgen ervoor dat we altijd een uitdaging hebben die naadloos aansluit op jouw ambities. Als collega van Aethon Aelite ga je binnen jouw vakgebied bij de leukste organisaties in de regio aan de slag. Zo doe jij brede ervaring op en zijn de opdrachtgevers geholpen met jouw inzet.

Maar wat maakt Aelite anders? Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal. Wij geloven in jou als individu en zetten jouw persoonlijke ambities altijd op nummer één. Met onze academy werken we aan jouw groei, waardoor je een stevige basis legt voor een bloeiende toekomst. Bij Aethon Aelite staan we altijd voor jou klaar, want jouw succes is ons succes.

Klinkt detachering als iets wat bij jou past maar, heb je nog wat meer vragen? Neem dan contact op met Emma op 06 55 41 99 76. Meteen enthousiast? Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet via de sollicitatie button.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Aethon Aelite krijg je als orthopedagoog de kans om de diverse wereld van detachering te ontdekken, waar groei, flexibiliteit en uitdaging centraal staan. Je zult werken op verschillende zorglocaties, maar met één betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf kun je jouw kennis vergroten over verschillende doelgroepen en zorginstellingen. Jouw professionele inzet draagt bij aan het oplossen van uitdagingen binnen de afdeling en het verbeteren van de zorgkwaliteit voor cliënten. Samenwerking met collega’s staat centraal in het bereiken van dit gezamenlijke doel.

Wat bieden we jou?

– Jij krijgt mooi salaris conform de CAO, (3289,- tot 4620,-) afgestemd op jouw ervaring
– Jij krijgt een vast dienstverband
– Jij bouwt vanaf dag 1 pensioen op
– Jij hebt recht op 25 vakantiedagen op jaarbasis
– Jij krijgt een Volkswagen UP! Die je naar de jouw werkplekken brengt.Nieuwe vacature tekst

Wat verwachten we van jou?

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde professional die een waardevolle rol wil vervullen in het bevorderen van het welzijn en de ontwikkeling van cliënten binnen zowel de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) als de Gehandicaptenzorg (GHZ) in de regio Rotterdam! Als Orthopedagoog binnen GGZ en GHZ speel je een cruciale rol in het begeleiden en ondersteunen van cliënten, waarbij je individuele behandelplannen opstelt en samenwerkt in een multidisciplinair team. Je krijgt de kans om met diverse doelgroepen te werken, waarbij jouw waardevolle begeleiding bijdraagt aan het bieden van optimale zorg. Een afgeronde opleiding tot Orthopedagoog en relevante ervaring zijn vereist voor deze uitdagende positie.

Wat verwachten we van jou?

– Je bent op flexibele basis inzetbaar en draait mee met het rooster
– Je bent zelfstandig, flexibel en een visitekaartje voor Aelite
– Je hebt een WO-diploma Orthopedagogiek of een vergelijkbaar diploma
– Je hebt ervaring of affiniteit binnen de rol van orthopedagoog in de GHZ/GGZ
– Je bent voor minimaal 24 uur in de week beschikbaar

Over Samen Professionals

Bij Aethon Aelite sta jij centraal. Wij werken graag met leuke en aardige mensen. Aethon Aelite bemiddelt, begeleidt en traint haar starters, trainees en professionals. Je werkt in vaste dienst bij ons en wordt gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers in de maatschappelijke sector. Je bent niet zomaar een professional, maar een gewaardeerd lid van ons team. Samen zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt en het beste uit jezelf kunt halen. Als detacheringsbureau zijn wij actief in de zorg, woningcorporaties, burgerzaken en sociaal domein. Jouw werk heeft dus direct impact op mensen en de samenleving. Bij ons draait het niet alleen om een baan, je levert ook een betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij. Benieuwd naar wat Aethon Aelite voor jou kan betekenen? Lees snel verder of neem direct contact met ons op. We kijken er naar uit om jou te leren kennen en jouw carrière een vliegende start te geven!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!