Ergotherapeut

Ouderenzorg
'S-Gravenhage
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij een hart voor het bevorderen van de zelfstandigheid en kwaliteit van leven van mensen met fysieke of psychische beperkingen? Dan is deze functie als Ergotherapeut iets voor jou!
Als Ergotherapeut speel je een essentiële rol in het begeleiden en ondersteunen van cliënten om hun dagelijkse activiteiten zo zelfstandig mogelijk uit te voeren. Je werkt met een diverse groep mensen, variërend van kinderen met ontwikkelingsachterstanden tot volwassenen en ouderen met verschillende gezondheidsuitdagingen.
Je voert evaluaties en assessments uit om de behoeften en mogelijkheden van de cliënten te begrijpen. Vervolgens ontwikkel je individuele behandelplannen die zijn afgestemd op de specifieke situatie van elke cliënt. Met jouw expertise en creativiteit stimuleer je hen om hun vaardigheden te verbeteren, hun omgeving aan te passen en nieuwe technieken te leren.
Naast het werken met individuele cliënten, werk je ook samen met families, mantelzorgers en andere zorgprofessionals om een holistische en geïntegreerde benadering van zorg te bieden. Je helpt cliënten hun zelfvertrouwen te vergroten en zich beter te kunnen redden in hun dagelijks leven, waardoor ze weer volop kunnen deelnemen aan de maatschappij.
In deze functie is het belangrijk om empathie, geduld en communicatievaardigheden te hebben. Je bouwt een vertrouwensband op met de cliënten en creëert een veilige omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen en groeien. Als Ergotherapeut draag je bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen en zie je direct de impact van jouw werk.
Heb jij een afgeronde HBO-bacheloropleiding Ergotherapie en ben je geregistreerd als Ergotherapeut? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons gepassioneerde team van zorgprofessionals als Ergotherapeut!
Wat is Detacheren?
Ontdek de kracht van Detacheren met Aethon Aelite! Bij Aethon Aelite krijg jij de kans om te schitteren bij één van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Met onze persoonlijke aanpak hebben we het vertrouwen gewonnen van verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Ons uitgebreide aanbod aan opdrachten en landelijke dekking zorgen ervoor dat we altijd een uitdaging hebben die naadloos aansluit op jouw ambities. Als collega van Aethon Aelite ga je binnen jouw vakgebied bij de leukste organisaties in de regio aan de slag. Zo doe jij brede ervaring op en zijn de opdrachtgevers geholpen met jouw inzet.
Maar wat maakt Aelite anders? Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal. Wij geloven in jou als individu en zetten jouw persoonlijke ambities altijd op nummer één. Met onze academy werken we aan jouw groei, waardoor je een stevige basis legt voor een bloeiende toekomst. Bij Aethon Aelite staan we altijd voor jou klaar, want jouw succes is ons succes.
Klinkt detachering als iets wat bij jou past maar, heb je nog wat meer vragen? Neem dan contact op met Emma op 06 55 41 99 76. Meteen enthousiast? Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet via de sollicitatie button

Wat hebben we jou te bieden?

Aethon Aelite biedt jou als ergotherapeut de kans om de diverse wereld van detachering te ontdekken, waarbij groei, flexibiliteit en uitdaging centraal staan. Werk op verschillende zorglocaties, maar behoud één stabiele werkgever. Bij ons vergroot je jouw kennis over verschillende doelgroepen en zorginstellingen. Jouw professionele toewijding draagt bij aan het aanpakken van uitdagingen binnen de afdeling en het verbeteren van de zorgkwaliteit voor cliënten. Samen met collega’s werk je nauw samen om dit gemeenschappelijke doel te bereiken.
Wat bieden we jou?
– Jij kunt rekenen op een mooi salaris volgens de CAO marktconform– Jij krijgt een vast dienstverband– Jij bouwt vanaf dag 1 pensioen op– Jij hebt recht op 25 vakantiedagen op jaarbasis– Jij krijgt een Volkswagen UP! Die je naar de jouw werkplekken brengt.

Wat verwachten we van jou?

Word Ergotherapeut en bevorder zelfstandigheid en levenskwaliteit van cliënten met fysieke of psychische beperkingen! Voer assessments uit en ontwikkel individuele behandelplannen. Werk met diverse doelgroepen en stimuleer hun vaardigheden en zelfvertrouwen. Samenwerken met families en zorgprofessionals voor holistische zorg. Solliciteer nu met een afgeronde HBO-bacheloropleiding Ergotherapie en geregistreerd als Ergotherapeut!
Wat verwachten we van jou?
– Je bent op flexibele basis inzetbaar en draait mee met het rooster– Je bent zelfstandig, flexibel en een visitekaartje voor Aelite– Je bent minimaal in het bezit van een HBO -diploma – Je hebt ervaring of affiniteit binnen de rol van Ergotherapeut– Je bent voor minimaal 24 uur in de week beschikbaar

Over Samen Professionals

Bij Aethon Aelite sta jij centraal. Wij werken graag met leuke en aardige mensen. Aethon Aelite bemiddelt, begeleidt en traint haar starters, trainees en professionals. Je werkt in vaste dienst bij ons en wordt gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers in de maatschappelijke sector. Je bent niet zomaar een professional, maar een gewaardeerd lid van ons team. Samen zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt en het beste uit jezelf kunt halen. Als detacheringsbureau zijn wij actief in de zorg, woningcorporaties, burgerzaken en sociaal domein. Jouw werk heeft dus direct impact op mensen en de samenleving. Bij ons draait het niet alleen om een baan, je levert ook een betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij. Benieuwd naar wat Aethon Aelite voor jou kan betekenen? Lees snel verder of neem direct contact met ons op. We kijken er naar uit om jou te leren kennen en jouw carrière een vliegende start te geven!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!