Orthopedagoog

GGZ vacatures
's Gravenhage
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een gedreven orthopedagoog met een passie voor het bieden van zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking? Wil je een significante bijdrage leveren aan het welzijn en de ontwikkeling van cliënten binnen de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en de Gehandicaptenzorg (GHZ)? Dan is deze functie als Orthopedagoog voor GHZ en GGZ in de regio van Den Haag iets voor jou!
Als Orthopedagoog binnen GHZ en GGZ speel je een centrale rol in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met verstandelijke en/of psychische beperkingen. Je voert diagnostisch onderzoek uit en analyseert de behoeften en mogelijkheden van de cliënten. Op basis hiervan ontwikkel je individuele behandelplannen en interventies om hen te ondersteunen in hun dagelijks leven.
Binnen deze functie krijg je de kans om te werken met diverse doelgroepen, variërend van kinderen en jongeren met gedragsstoornissen tot volwassenen en ouderen met complexe psychische problematiek of ontwikkelingsachterstanden. Je draagt bij aan het opstellen en evalueren van behandelplannen en biedt begeleiding aan cliënten en hun familieleden.
Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team van zorgprofessionals, waaronder psychologen, psychiaters, verpleegkundigen en andere specialisten. Samen streven jullie naar een holistische aanpak van zorg, waarbij de focus ligt op het bieden van de best mogelijke zorg en ondersteuning aan de cliënten.
Heb jij een afgeronde opleiding tot Orthopedagoog en ervaring in de Gehandicaptenzorg en/of Geestelijke Gezondheidszorg? Ben je empathisch, analytisch en communicatief sterk? Solliciteer dan nu en maak het verschil als Orthopedagoog binnen GHZ en GGZ!

Wat is Detacheren?
Ontdek de kracht van Detacheren met Aethon Aelite! Bij Aethon Aelite krijg jij de kans om te schitteren bij één van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Met onze persoonlijke aanpak hebben we het vertrouwen gewonnen van verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Ons uitgebreide aanbod aan opdrachten en landelijke dekking zorgen ervoor dat we altijd een uitdaging hebben die naadloos aansluit op jouw ambities. Als collega van Aethon Aelite ga je binnen jouw vakgebied bij de leukste organisaties in de regio aan de slag. Zo doe jij brede ervaring op en zijn de opdrachtgevers geholpen met jouw inzet.
Maar wat maakt Aelite anders? Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal. Wij geloven in jou als individu en zetten jouw persoonlijke ambities altijd op nummer één. Met onze academy werken we aan jouw groei, waardoor je een stevige basis legt voor een bloeiende toekomst. Bij Aethon Aelite staan we altijd voor jou klaar, want jouw succes is ons succes.
Klinkt detachering als iets wat bij jou past maar, heb je nog wat meer vragen? Neem dan contact op met Emma op 06 55 41 99 76. Meteen enthousiast? Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet via de sollicitatie button.

Wat hebben we jou te bieden?

Aethon Aelite biedt jou de mogelijkheid om als orthopedagoog de veelzijdige wereld van detacheren te verkennen, met groei, flexibiliteit en uitdaging als kernwaarden. Werk op verschillende locaties binnen de zorg, maar met één stabiele werkgever. Bij ons vergroot je je kennis over diverse doelgroepen en zorginstellingen. Jouw professionele toewijding draagt bij aan het oplossen van uitdagingen binnen de afdeling en het verbeteren van de zorgkwaliteit voor cliënten. Je werkt nauw samen met je collega’s om dit gezamenlijke doel te bereiken.
Wat bieden we jou?
– Jij krijgt mooi salaris conform de CAO, (3289,- tot 4620,-) afgestemd op jouw ervaring – Jij krijgt een vast dienstverband– Jij bouwt vanaf dag 1 pensioen op– Jij hebt recht op 25 vakantiedagen op jaarbasis– Jij krijgt een Volkswagen UP! Die je naar de jouw werkplekken brengt.

Wat verwachten we van jou?

Als Orthopedagoog speel je een centrale rol in het begeleiden en ondersteunen van cliënten met verstandelijke en/of psychische beperkingen in de regio van Den Haag. Voer diagnostisch onderzoek uit, ontwikkel individuele behandelplannen en bied interventies voor dagelijks leven. Werk met diverse doelgroepen, van kinderen met gedragsstoornissen tot volwassenen met complexe psychische problematiek.
Wat verwachten we van jou?
– Je bent op flexibele basis inzetbaar en draait mee met het rooster– Je bent zelfstandig, flexibel en een visitekaartje voor Aelite– Je hebt een WO-diploma Orthopedagogiek of een vergelijkbaar diploma – Je hebt ervaring of affiniteit binnen de rol van orthopedagoog in de GHZ/GGZ– Je bent voor minimaal 24 uur in de week beschikbaar

Over Samen Professionals

Bij Aethon Aelite sta jij centraal. Wij werken graag met leuke en aardige mensen. Aethon Aelite bemiddelt, begeleidt en traint haar starters, trainees en professionals. Je werkt in vaste dienst bij ons en wordt gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers in de maatschappelijke sector. Je bent niet zomaar een professional, maar een gewaardeerd lid van ons team. Samen zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt en het beste uit jezelf kunt halen. Als detacheringsbureau zijn wij actief in de zorg, woningcorporaties, burgerzaken en sociaal domein. Jouw werk heeft dus direct impact op mensen en de samenleving. Bij ons draait het niet alleen om een baan, je levert ook een betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij. Benieuwd naar wat Aethon Aelite voor jou kan betekenen? Lees snel verder of neem direct contact met ons op. We kijken er naar uit om jou te leren kennen en jouw carrière een vliegende start te geven!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!