Begeleider EMB

Gehandicaptenzorg
Rotterdam
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een begeleider die woont in de regio van Rotterdam met een passie voor het ondersteunen van mensen met Ernstig Meervoudige Beperkingen (EMB)? Wil jij een waardevolle rol spelen in het leven van cliënten met complexe zorgbehoeften? Dan is deze functie als Begeleider EMB iets voor jou!

Als Begeleider EMB speel je een essentiële rol in het bieden van zorg en ondersteuning aan cliënten met ernstige en complexe beperkingen. Je werkt met mensen die door hun meervoudige beperkingen afhankelijk zijn van intensieve zorg en begeleiding bij hun dagelijkse activiteiten. Dit vraagt om een empathische en geduldige aanpak, waarbij je inspeelt op de individuele behoeften en mogelijkheden van elke cliënt.

Je dagelijkse taken omvatten het bieden van persoonlijke verzorging, het uitvoeren van begeleidingsplannen en het stimuleren van de ontwikkeling van de cliënten. Daarnaast werk je aan het vergroten van hun zelfredzaamheid en het bevorderen van hun sociale interactie. Het is belangrijk om hierbij gebruik te maken van verschillende communicatiemiddelen en methoden die aansluiten bij de mogelijkheden van elke individuele cliënt.

Als Begeleider EMB ben je ook verantwoordelijk voor het observeren en rapporteren van de ontwikkeling en het welzijn van de cliënten. Je neemt actief deel aan team overleggen en bespreekt de voortgang van de cliënten, waarbij je input levert voor eventuele aanpassingen in de zorgplannen.

Als Begeleider EMB maak je het verschil in het leven van mensen met Ernstig Meervoudige Beperkingen. Je biedt hen een warme en liefdevolle omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen en genieten van een waardevol leven.

Wat is Detacheren?

Ontdek de kracht van Detacheren met Aethon Aelite! Bij Aethon Aelite krijg jij de kans om te schitteren bij één van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Met onze persoonlijke aanpak hebben we het vertrouwen gewonnen van verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Ons uitgebreide aanbod aan opdrachten en landelijke dekking zorgen ervoor dat we altijd een uitdaging hebben die naadloos aansluit op jouw ambities. Als collega van Aethon Aelite ga je binnen jouw vakgebied bij de leukste organisaties in de regio aan de slag. Zo doe jij brede ervaring op en zijn de opdrachtgevers geholpen met jouw inzet.

Maar wat maakt Aelite anders? Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal. Wij geloven in jou als individu en zetten jouw persoonlijke ambities altijd op nummer één. Met onze academy werken we aan jouw groei, waardoor je een stevige basis legt voor een bloeiende toekomst. Bij Aethon Aelite staan we altijd voor jou klaar, want jouw succes is ons succes.

Wat hebben we jou te bieden?

Aethon Aelite biedt jou de mogelijkheid om als begeleider in de GHZ de veelzijdige wereld van detacheren te verkennen, met groei, flexibiliteit en uitdaging als kernwaarden. Werk op verschillende locaties binnen de zorg, maar met één stabiele werkgever. Bij ons vergroot je je kennis over diverse doelgroepen en zorginstellingen. Jouw professionele toewijding draagt bij aan het oplossen van uitdagingen binnen de afdeling en het verbeteren van de zorgkwaliteit voor cliënten. Je werkt nauw samen met je collega’s om dit gezamenlijke doel te bereiken.

Wat bieden we jou?

– Jij kunt rekenen op een mooi salaris volgens de CAO GHZ (min. €2110,00 – max. €3298,00 bruto per maand) afhankelijk van opleiding en werkervaring
– Jij krijgt een vast dienstverband
– Jij bouwt vanaf dag 1 pensioen op
– Jij hebt recht op 25 vakantiedagen op jaarbasis
– Jij krijgt een Volkswagen UP! Die je naar de jouw werkplekken brengt.

Wat verwachten we van jou?

Woon je in de regio van Rotterdam en heb je een passie voor het ondersteunen van mensen met Ernstig Meervoudige Beperkingen (EMB)? Dan is de functie als Begeleider EMB iets voor jou! Hier speel je een essentiële rol in het bieden van zorg en ondersteuning aan cliënten met complexe zorgbehoeften. Je werkt met cliënten die afhankelijk zijn van intensieve zorg en begeleiding, waarbij een empathische en geduldige aanpak belangrijk is. Je dagelijkse taken omvatten persoonlijke verzorging, uitvoeren van begeleidingsplannen, en stimuleren van ontwikkeling en sociale interactie.

Wat verwachten we van jou?

– Je bent op flexibele basis inzetbaar en draait mee met het rooster
– Je bent zelfstandig, flexibel en een visitekaartje voor Aelite
– Je bent minimaal in het bezit van een MBO-diploma 4
– Je hebt ervaring of affiniteit binnen de rol als begeleider in de GHZ
– Je bent voor minimaal 24 uur in de week beschikbaar

Over Samen Professionals

Bij Aethon Aelite sta jij centraal. Wij werken graag met leuke en aardige mensen. Aethon Aelite bemiddelt, begeleidt en traint haar starters, trainees en professionals. Je werkt in vaste dienst bij ons en wordt gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers in de maatschappelijke sector. Je bent niet zomaar een professional, maar een gewaardeerd lid van ons team. Samen zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt en het beste uit jezelf kunt halen. Als detacheringsbureau zijn wij actief in de zorg, woningcorporaties, burgerzaken en sociaal domein. Jouw werk heeft dus direct impact op mensen en de samenleving. Bij ons draait het niet alleen om een baan, je levert ook een betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij. Benieuwd naar wat Aethon Aelite voor jou kan betekenen? Lees snel verder of neem direct contact met ons op. We kijken er naar uit om jou te leren kennen en jouw carrière een vliegende start te geven!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!