Recruitment Consultant Gemeenten

Corporate
3000
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Jij krijgt een kick van het werven van mensen! Als Recruitment Consultant voor gemeenten werf jij professionals die elk op hun eigen manier het verschil maken en een bijdrage leveren aan de maatschappij. De focus afdelingen binnen gemeenten zijn burgerzaken en sociaal domein en de functies die hier voorbij kunnen komen zijn front- en backoffice, BRP specialist, klantmanager inkomen, WMO consulent, jeugdconsulenten en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een grote variatie aan functieprofielen, dus geen gesprek en dag zijn hetzelfde. Belangrijk is dat jij kritisch bent, snel kunt schakelen en gemotiveerd bent om iedere dag weer die juiste match te maken.

Oké.. en wat ga ik dan doen?
Als Recruitment Consultant Gemeenten ben je verantwoordelijk voor het proactief werven en selecteren van ervaren professionals. Jij bent het gezicht van de organisatie en het eerste aanspreekpunt voor deze professionals. Jij hebt de regie over het hele recruitmentproces van A tot Z, dus na de uiteindelijke plaatsing bij een opdrachtgever stopt het voor jou niet! De hele duur van de samenwerking ben jij als Recruitment Consultant in beeld om de kandidaat zo goed mogelijk te begeleiden.

Jouw team en werkplek
Jij komt terecht in een ervaren, gezellig en hardwerkend team en jullie zullen met elkaar gemeenten door het hele land bedienen. Dit betekent dat gesprekken met professionals door het hele land kunnen plaatsvinden. Ook de locatie van de teammeetings zal wel eens wisselen; voornamelijk tussen onze kantoren in Arnhem en in Rijswijk.

Wat hebben we jou te bieden?

• De leukste collega’s. Wat heb je nog meer nodig?;
• Jij krijgt een goed salaris tussen de € 2.750,- tot € 3.250,- (afhankelijk van jouw ervaring);
• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
• Een flexibele verlofregeling. Bij de Aethon Groep willen we dat jij je werk en privé optimaal in balans kunt houden;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• Bruisende bedrijfsuitjes en feestjes. Dit wil je niet missen!;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een dynamische organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau;
• Jij hebt aantoonbare werkervaring in de arbeidsbemiddeling;
• Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en jij zet altijd nét dat stapje extra;
• Het reizen en veel op pad zijn, zie jij als een fijne afwisseling en uitdaging;
• Jij weet als geen ander jouw enthousiasme en energie over te brengen naar collega’s en kandidaten.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct – met de juiste kennis – aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!