Recruitment Consultant Ziekenhuizen

Corporate
2900
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Dankzij jou gaat de zorg in de ziekenhuizen weer bloeien van leven! De zorg luidt een noodkreet voor personeel, maar daar deins jij niet voor terug. Sterker nog, jij krijgt er juist méér energie van! Jij bent creatief en actief op LinkedIn om de juiste ziekenhuisprofessionals zelf te werven en aan je te binden. Hierbij kun je denken aan doktersassistenten, MBO en HBO Verpleegkundigen, specialistisch verpleegkundigen, operatieassistenten en anesthesiemedewerkers. Daarnaast schrijf jij zelf creatieve en vernieuwende vacatures. Jij voert diepgaande sollicitatiegesprekken met onze nieuwe professionals.

Met de professionals die bij jou in dienst zijn denk je mee over de loopbaan en ontwikkeling en daarnaast voer jij ook beoordelings- en voortgangsgesprekken.

Oké.. en hoe ziet dat er dan uit?
Je hebt net een gesprek gehad met een operatieassistent en je voelde direct de klik. Een warm gevoel heb je overgehouden aan het gesprek en in overleg met de Regiomanager bied je de professional direct een contract aan. Jij gaat meteen het cv uitwerken van de professional, want vanmiddag sluit je alweer aan bij een webinar om jouw kennis in de ziekenhuisbranche verder te ontwikkelen. Nog snel even een telefoontje tussendoor naar de verpleegkundige die afgelopen week is gestart in het Haga Ziekenhuis, je bent benieuwd of zij het naar haar zin heeft.

Je bent als Recruitment Consultant ziekenhuizen bij ons echt verantwoordelijk voor het recruitment-proces van A tot Z en het contact met de professional stopt niet na de uiteindelijke plaatsing bij die leuke opdrachtgever. Jij staat de hele duur van de samenwerking klaar om de professional zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat hebben we jou te bieden?

• De leukste collega’s. Punt. Wat heb je nog meer nodig?;
• Jij krijgt een goed salaris tussen de € 2.750,- tot € 3.250,- (afhankelijk van jouw ervaring);
• Een fulltime baan, met een contract voor bepaalde tijd en uitzicht op een vast contract;
• Goede overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, pensioenregeling etc;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes;
• Een fantastische werkplek bij een dynamisch, jong & ambitieus bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
• Jij hebt aantoonbare werkervaring als recruiter óf binnen het ziekenhuis;
• Jij zet altijd nét dat stapje extra;
• Jij bent nieuwsgierig en toont oprechte interesse.

• Jij bent sociaal en communicatief sterk;
• Jij krijgt energie van het voeren van gesprekken met verschillende mensen.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct – met de juiste kennis – aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!