Accountmanager Zorg

Corporate
4000
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Jij krijgt energie van het praten met verschillende mensen, meedenken met een opdrachtgever op het gebied van personeel, bedrijfsbezoeken doen, netwerken, bellen, bijpraatmomenten en ga zo maar door. Geen dag is hetzelfde in de functie van Accountmanager Zorg.
Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een gedreven Accountmanager die onze dienstverlening binnen de zorg in de regio Arnhem verder op de kaart gaat zetten.

Wat ga ik dan doen?
Jij bent een onmisbare schakel om de dienstverlening uit te breiden en krijgt hierin van ons alle vrijheid. Acquisitie is voor jou geen drempel maar juist een uitdaging en jij weet als geen ander relaties uit te bouwen naar een langdurige samenwerking. Aan jou de taak om lekker de deur uit te gaan om zowel onze bestaande opdrachtgevers te bedienen als new business te genereren. Jij zit aan tafel met verschillende gesprekspartners. Elk met hun persoonlijke wens, karakter en niveau. Dat is voor jou geen probleem! Jij past jezelf moeiteloos aan.

Je komt terecht in een ervaren team waar voor jou nog genoeg kansen liggen. Je werkt nauw samen met onze Recruitment Consultants die jou voorzien van de kwalitatief beste en leukste kandidaten. Samen doorpakken en de business verder uitbouwen, dat is waar jij energie van krijgt!
Door het succesvol ondersteunen van zorgorganisaties met de invulling van hun capaciteitsvraagstukken verdien jij aan het einde van de week een koud geserveerd biertje of wijntje tijdens de vrijdagmiddagborrel!

Wat hebben we jou te bieden?

• Jij krijgt een goed salaris tussen de € 3.500,- tot € 4.500,-;
• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
• Een flexibele verlofregeling. Bij de Aethon Groep willen we dat jij je werk en privé optimaal in balans kunt houden;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes. De herinnering blijft;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau;
• Jij hebt ruime ervaring in de sales en deinst niet zo snel ergens voor terug;

• Jij bent thuis in de wereld van de arbeidsbemiddeling óf je hebt de ambitie om het je snel eigen te maken;
• Jij bent een netwerker, ondernemend, creatief, leergierig én gericht op groei;
• Jij bent fulltime beschikbaar.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct – met de juiste kennis – aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!