Recruitment Consultant (Breda)

Corporate
3000
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Recruitment Consultant voor de zorg werk je met een onmisbare en belangrijke doelgroep. Je hen bij het maken van keuzes in hun carrière. In deze functie kun jij het verschil maken op het gebied van werkgeluk en zekerheid. Het searchen van zorghelden én zorgen voor de juiste match in samenwerking met de Regionamanager.
Klinkt dat als muziek in je oren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een ondernemende Recruitment Consultant die klaar staat om een bijdrage te leveren aan de zorg in regio Zuid.

Oké, hoe ziet dat er dan uit?
Yes! Je hebt net telefonisch contact gehad met een kandidaat en dit was erg positief! Het eerste kennismakingsgesprek is ingepland. Tijdens dit gesprek luister jij goed naar de wensen en ambities van de zorgprofessional. Dit is de eerste stap naar het opbouwen van een langdurige relatie. Naast de werving van zorgprofessionals ben je als Recruitment Consultant ook verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces van A tot Z. Na de uiteindelijke plaatsing van een professional bij een opdrachtgever stopt het voor jou niet. De hele samenwerking ben jij als Recruitment Consultant in beeld om de kandidaat zo goed mogelijk te begeleiden. Het binden en boeien van professionals zie jij als een grote uitdaging!

Wat hebben we jou te bieden?

• Jij krijgt een fulltime salaris tussen de € 2.750,- tot € 3.250,- (afhankelijk van jouw ervaring);
• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
• Een flexibele verlofregeling. Bij de Aethon Groep willen we dat jij je werk en privé optimaal in balans kunt houden;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes. De herinnering blijft;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een dynamische organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau;
• Jij hebt aantoonbare werkervaring in de arbeidsbemiddeling;
• Jij bent een netwerker en krijgt energie van contact met mensen;
• Jij bent sociaal en communicatief sterk;
• Jij woont in de regio Breda (of bent bereid hier naartoe te reizen).

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct – met de juiste kennis – aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!