Traineeship Vastgoed 2023

Woningcorporaties
Nederland
2985
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij stage gelopen of werkervaring bij een woningcorporatie of in het commerciële vastgoed? Wil jij je sneller dan je collega’s ontwikkelen tot professional binnen de woningcorporatiesector? Dan zit je goed bij ons als trainee!
Als trainee maak je kennis met verschillende functies, afdelingen en woningcorporaties binnen een jaarcontract. Je leert op die manier verschillende organisaties kennen en kunt voor jezelf bepalen wat je nou echt fijn vind aan je werkgever. Daarnaast maak je kennis met verschillende vakgebieden binnen de woningcorporatie. Wie weet is wat je nu in je hoofd hebt wel helemaal niet waar jouw talenten liggen.
Om je hierbij te helpen krijg je van ons intensieve begeleiding en neem je deel aan verschillende opleidingen. Iedereen start met dezelfde basis opleiding maar vanaf daar gaan we samen met jou kijken waar jouw wensen en ambities liggen en stellen we een plan op om daar te gaan komen. Wij kunnen ook niet toveren maar wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan! Wij werken al meer dan 10 jaar samen met woningcorporaties dus je kunt profiteren van ons netwerk. Wij geven je de voorzet maar het is aan jou om hem in te koppen. Wat verwachten wij hierin van jou? Motivatie, flexibiliteit, assertiviteit en een grote dosis doorzettingsvermogen.
Het traineeship richt zich op de ontwikkeling naar een van de uitvoerende functies zoals senior KCC medewerker, Verhuurmakelaar, Woonconsulent, Opzichter of Medewerker huurincasso. Samen beklimmen we de ladder naar jouw uiteindelijke einddoel.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris van €2868 o.b.v. 40 uur;
 • Een contract voor 32 per week;
 • Een goede reiskostenvergoeding of een leaseauto;
 • We starten met een jaarcontract wat we bij wederzijdse tevredenheid graag verlengen;
 • Een vast aanspreekpunt binnen Samen Professionals om je tijdens je traineeship te ondersteunen en aan te moedigen;
 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen via onze Academy er staat een heel opleidingstraject voor je klaar;
 • Carrière garantie.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt recente ervaring bij een woningcorporatie of in het commercieel vastgoed (dit mag ook een bijbaan of een stage zijn);
 • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma, bij voorkeur Vastgoed & Makelaardij, Bouwkunde, Rechten, Communicatie of SJD;
 • Je bent woonachtig in regio Rotterdam, Amsterdam of Utrecht;
 • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs en vindt het geen probleem om te reizen voor je werk.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!