HBO wijkverpleegkundige, Thuiszorg, Parttime

Thuiszorg
Arnhem
3818
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als HBO verpleegkundige opzoek naar een parttime baan in de thuiszorg in regio Arnhem? Kom jij het verschil maken? Lees dan snel verder, wellicht is dit de baan voor jou die past als een jas!
Je wordt onderdeel van een team ervaren en deskundige wijkverpleegkundigen in de thuiszorg. Je gaat aan de slag voor minimaal 28 uur, meer uren zijn ook mogelijk. Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de zorg in de wijk, jij hebt de regie in handen. Zo draag je actief bij aan een voor de cliënt zo comfortabel en veilig mogelijk thuis. Je indiceert, coördineert en verleent de verpleegkundige zorg. Je werkt in zelfstandige teams, samen met de verpleegkundige heb jij een coördineerde rol binnen het team. Als wijkverpleegkundige draag je de eindverantwoordelijkheid op zorginhoud en ben je de spil in diverse zorgnetwerken in de wijk. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat onze cliënten de zorg krijgen die bij hun situatie past. Hierbij stimuleer je zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van onze cliënten. Kortom: een afwisselende en uitdagende functie binnen een enthousiast team!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!
•Vaste uren (aantal uren in overleg)
•Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
•Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
•Salaris volgens de CAO VVT , ORT
•Reiskostenvergoeding (0,19 per km)
•Trainingen en cursussen
•Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent
•Een tijdelijk contract wat omgezet kan worden naar een contract voor onbepaalde tijd

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:

  • In het bezit bent van een HBO diploma verpleegkundige
  • Sterk in je schoenen staat en empathisch bent
  • In het bezit bent van een BIG registratie en VOG (of bereid deze aan te vragen)
  • In de buurt woont van Arnhem
  • Minimaal 28 uur beschikbaar bent
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en/of een auto

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!