Begeleider 4 – GHZ – Parttime

Gehandicaptenzorg
Arnhem
3154
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Jij streeft naar overzicht en en ondersteuning. Op deze locatie is het van belang dat eigen regie het uitgangspunt is, jij draagt zorg voor het wonen, werken en ontspannen van een cliënt. Je kent de vraag, levert de ondersteuning als overeengekomen in het behandel- en begeleidingsplan en beheert de middelen volgens de geldende richtlijnen. Hierbij stem je alles af met andere disciplines en begeleidt je waar nodig leerlingen en stagiaires.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de zorg. Bij Samen Professionals bieden wij jou een detacheringscontract met vaste uren; vast werk dus!. Zo wordt jij gewoon op de 25ste maandelijks uitbetaald.
• Een salaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring volgens de CAO GHZ
• Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
• Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO
• Een goede pensioensregeling
• Een breed scala aan trainingen en cursussen
• Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt waar nodig

Wat verwachten we van jou?

• Jij bent in het bezit van een diploma MZ4 of verpleegkunde niveau 4;
• Jij bent beschikbaar voor minimaal 24 uur, meer mag altijd;
• Jij bent inzetbaar in de ochtend/avond en om het weekend;(natuurlijk mag je je voorkeur uitspreken en is een vaste vrije dag bespreekbaar)
• Jij bent in staat een geldige VOG aan te vragen.

Over Samen Professionals

De Aethon groep focust zich op de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. De opdrachten zijn van een wat langere duur, het is dan ook belangrijk dat de professional zich thuis voelt bij zijn/haar werkplek. Daarnaast is SVOZ er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en, kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!