Verzorgende IG

Den Haag
2900
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als verzorgende IG op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij affiniteit met de ouderenzorg? Lees dan gauw verder!

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime/fulltime uitdaging in de ouderenzorg? Woon je in regio Den Haag/Leiden of omstreeks en lijkt het je leuk om verschillende opdrachten bij verschillende zorginstellingen te doen van een paar maanden, met financiële zekerheid? Dan is detacheren iets voor jou! Via ons krijg je de kans om in verschillende keukens een kijkje te nemen tegen een vast maandsalaris én aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Dus één vaste werkgever, maar werkzaam bij meerdere werklocaties. Hoe leuk is dat?!Je gaat als verzorgende IG aan de slag voor 16-32 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Je gaat werken bij verschillende zorginstellingen en afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan: PG, thuiszorg, NAH, Huntington, Korsakov, palliatieve zorg en revalidatie. 

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Aarzel niet en druk op het knopje verzenden! 

Wat hebben we jou te bieden?

• Een tijdelijk contract voor de hele duur van het traineeship, 12 maanden met kans op een contract voor onbepaalde tijd;
• Een contract voor ten minste 16 uur, meer mag ook;
• Een mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto wanneer je geen eigen vervoer bezit;
• Wij betalen jouw scholing! Dat kost jou niets dan je inzet;
• Een dertiende maand, vakantiegeld in mei en 25 vakantiedagen
• Reiskostenvergoeding;

Wat verwachten we van jou?

• In het bezit bent van een Verzorgende IG diploma;
• Woont in regio Leiden/Den Haag of omstreeks;
• Minimaal 16 uur per week beschikbaar bent (parttime).

Over Samen Professionals

Samen Professionals is dé detacheerder binnen de Zorg en Welzijnssector. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan of een fulltime uitdaging. Wij zorgen dat jij goed zit! Interesse of vragen over de vacature ? Neem contact op met mij (0611025771, mimi.patros@samenprofessionals.nl) of solliciteer direct op de website. Dan zal ik binnen enkele dagen contact met je opnemen!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!