Verzorgende IG – Intramuraal – Puttershoek

Ouderenzorg
Puttershoek
2700
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een verzorgende in hart en nieren? Haal jij plezier en voldoening uit het zorgen voor onze somatische of psychogeriatrische cliënten? 

In deze rol als Verzorgende IG zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat onze cliënten zich thuis voelen door het leveren van de juiste zorg, aandacht en begeleiding. Dit doe je op een persoonlijke en liefdevolle wijze. Je ondersteunt cliënten bij de dagelijkse dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen ook vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Je bent iemand die proactief zaken signaleert, oppakt en actie onderneemt. Zo heb je niet alleen oog voor de cliënt, maar ook voor zijn/haar mantelzorger(s). Jij herkent je in de kernwaarden van Zorgwaard: Samen, Zinvol en Betrokken.

Wat hebben we jou te bieden?

– Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (FWG 35);
– Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
– Een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt;
– Een goede pensioensregeling (bij StiPP);
– Reiskosten vergoeding. 

Wat verwachten we van jou?

– Je bent in bezit van een mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3;
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– Je bent in staat om zelfstandig te werken en bent flexibel en betrokken in je werk;
– Je bereid om te werken in de omgeving Puttershoek;
– Je bent parttime beschikbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!