Account Adviseur GHZ/GGZ

Corporate
3000
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Deins jij niet terug voor koude acquisitie, krijg jij energie van het beheren van relaties met opdrachtgevers, wil jij iedere dag je wekker zetten om de verbinding te maken tussen zorgorganisaties en professionals? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een ambitieuze Account Adviseur die onze dienstverlening binnen de gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg in de regio Amsterdam/Utrecht verder op de kaart gaat zetten.

Wat ga ik dan doen?
Jij bent een onmisbare schakel om de dienstverlening uit te breiden. Jij wordt aangemoedigd om jouw creatieve vermogen in te zetten. Hierin krijg jij alle vrijheid om deze functie te vervullen. Jouw handen beginnen te jeuken én dit is een terugkerend patroon. Bij ons is géén dag hetzelfde.
Jij werkt nauw samen met onze Recruitment Consultants om dag in dag uit te zorgen voor de perfecte match. Jij zit aan tafel met verschillende gesprekspartners. Elk met hun persoonlijke wens, karakter en niveau. Dat is géén probleem voor jou! Jij past jezelf moeiteloos aan. Het maken van mooie verbintenissen – met het oog op een bijdrage aan de zorg – geeft jou elke dag nieuwe, frisse energie.

Door het succesvol ondersteunen van zorgorganisaties met de invulling van hun capaciteitsvraagstukken verdien jij aan het einde van de week een koud geserveerd biertje of wijntje tijdens de vrijdagmiddagborrel!

Wat hebben we jou te bieden?

• Jij krijgt een goed salaris tussen de € 2.500,- tot € 3.500,- (afhankelijk van jouw ervaring);
• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
• Een flexibele verlofregeling. Bij de Aethon Groep willen we dat jij je werk en privé optimaal in balans kunt houden;
• Twee coachsessies bij onze in-company coach, zodat jij je verder kunt ontwikkelen;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes. De herinnering blijft;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over HBO- werk- en denkniveau;
• Jij bent thuis in de wereld van de arbeidsbemiddeling óf je hebt de ambitie om het je snel eigen te maken;
• Jij bent een netwerker, ondernemend, creatief, leergierig én gericht op groei;
• Jij hebt ruime ervaring in de sales en deinst niet zo snel ergens voor terug;
• Jij bent fulltime beschikbaar;
• … En jij staat in de startblokken om de unieke Aethon Groep-onboarding te ervaren.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct – met de juiste kennis – aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!