KCC Medewerker Woningcorporatie

Woningcorporaties
2567
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij communicatief vaardig, kun jij snel schakelen en staat klantenservice bij jou hoog in het vaandel? Dan is de functie van Medewerker Klant Contact Centrum (KCC) je op het lijf geschreven.

Hoe kan jouw werkdag er uit zien als medewerker KCC: Je begint s ‘ochtends met een kopje koffie of thee, praat even bij met je collega’s en dan gaat de telefoon. Er belt er een huurder met de melding dat hij een lekkage in zijn badkamer heeft, jij zorgt er voor dat de juiste processen in gang worden gezet en dat de juiste partijen met elkaar in contact komen. Dan komt er een huurder met de vraag met betrekking tot een verbouwing of aanpassing van een woning, deze vraag heb je nog niet eerder gehad, je vraagt of de huurder een moment heeft, en vraagt dit na bij één van je collega’s. Nadat je de huurder hebt geholpen handel je nog even een administratieve handeling af zodat de verhuurmedewerker er morgen direct mee aan de slag kan. Jij bent ten slotte de KCC medewerker die het verschil weet te maken!

Heb jij de ambitie om door te groeien binnen de woningcorporatiewereld? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een traineeship te volgen, om zo jouw ambities tot de realiteit te maken! Samen met jouw persoonlijke recruiter en accountmanager lukt het!

Dus ben jij parttime of fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Noord-Brabant of Limburg. Zijn aandacht en kwaliteit voor jouw net zo belangrijk als bij onze opdrachtgevers? Lees dan snel verder!

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de woningcorporatiesector als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als professional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Zo kun je bij ons rekenen op:

 • Een tijdelijk dienstverband met de optie tot een vast contract bij Samen Professionals
 • Een goed salaris conform de CAO Woondiensten
 • Een parttime of fulltime functie bij deze opdrachtgever. Het is maar net waar jouw interesses liggen
 • Een vergoeding van de reiskosten volgens de CAO woondiensten en een pensioenregeling via StiPP
 • Een optie tot een leaseauto

Wat verwachten we van jou?

Jij bent van nature behulpzaam en dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Ook ben je geduldig en beschik jij over een groot empathisch vermogen, dit zijn kenmerken die jouw omschrijven.

Daarnaast:

 • Ervaring binnen een woningcorporatie
 • Weet jij moeiteloos te schakelen
 • Heb jij een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding
 • Kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen
 • Heb jij ervaring als KCC medewerker (Pré)
 • Je bent woonachtig in Breda, Tilburg, Eindhoven, Roermond of Maastricht of vindt reizen geen probleem.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!