Jeugdwerker

Den Haag
3450
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Word jij enthousiast van het begeleiden van jongeren? Werk jij echt vanuit het hart en wil graag wat voor een ander betekenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als jeugdzorgwerker begeleid je jongeren en ouders die problemen ervaren binnen het gezin. Je helpt hen zoeken naar oplossingen en geeft advies. Je biedt zowel korte als langdurige hulp, of bemiddeling in crisissituaties. Het doel is om de jongeren te leiden naar sociale en economische zelfstandigheid. Onderwijs en werk zijn hierbij essentiële onderdelen. Verder is het van belang dat je je echt inzet om een vertrouwensband te creëren. Je bent een coach, een mattie en een luisterend oor en maakt indien nodig is verbinding met andere hulpverlening.
Zie jij dit jezelf doen? Dan maken wij graag kennis met je! 

Wat hebben we jou te bieden?

• Een tijdelijk contract met kans op een contract voor onbepaalde tijd;
• Een mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto;
• Wij betalen jouw scholing! Dat kost jou niets dan je inzet;
• Een dertiende maand, vakantiegeld in mei en 25 vakantiedagen;
• Reiskostenvergoeding;
• Goede pensioenregeling;
• Een salaris volgens de CAO Sociaal Werk.

Wat verwachten we van jou?

• Je kan denken en werken op hbo-niveau;
• Je hebt oprechte interesse in de ander;
• Je staat open voor groei,

Over Samen Professionals

Samen Professionals is dé detacheerder binnen de Zorg en Welzijnssector. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan of een fulltime uitdaging. Wij zorgen dat jij goed zit! Interesse of vragen over de vacature ? Neem contact op met mij (0611025771, mimi.patros@samenprofessionals.nl) of solliciteer direct op de website. Dan zal ik binnen enkele dagen contact met je opnemen!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!