Locatiemanager

Zoetermeer
3800
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Als manager sta je binnen deze afdeling voor verschillende uitdagingen, die je met je ervaring en kennis met plezier aan gaat. De volgende omschrijving van een gemiddelde werkdag schrikt je dan ook niet af:

Voordat je echt kunt beginnen is de eerste ziekmelding helaas al binnen. Je pakt dit direct op en zorgt voor een passende oplossing. Terwijl je dit doet belt een van je stagebegeleiders op. Ze vertelt dat het niet zo lekker loopt met een student en vraagt je om advies. Jij schrikt niet van multi-tasken en pakt de taak gemakkelijk even op. Ondertussen komt je medeteamleider én je locatiemanager binnen en jullie bespreken even rustig het afgelopen weekend met elkaar. Dan is het tijd voor het teamleidersoverleg, waar jij met de andere teamleiders van de locaties bespreekt wat de huidige stand van zaken is. Het benoemen van de dingen die goed gaan doen jullie ook, want je vindt positiviteit erg belangrijk. Daarna heb je tijd om je emails te beantwoorden en sollicitaties te beoordelen.Tijdens je werk zie je dat een van de triagisten niet lekker in haar vel zit. Na een persoonlijk gesprek in jouw kantoor loopt zij weer lachend de werkvloer op. Dat heb je goed gedaan. Je blijft nog even een uurtje hangen en draait bij als triagist. Je vind het geen probleem om zelf actief met het werk bezig te zijn. Als je ziet dat het loopt en je collega’s het prima zonder jou af kunnen ga je door met andere taken. Je nieuwe sollicitant staat namelijk voor je klaar. Na het voeren van een fijn gesprek geef je door aan HR dat je deze persoon graag als nieuwe collega ziet. Ter afronding ga je nog even langs bij je collega’s van de triage, om te zien of daar alles nog goed gaat. Zoals verwacht loopt alles. Je nodigt je mede-teamleider uit voor een overdracht, morgen ben je namelijk vrij. Als dat allemaal achter de rug is zeg je gedag tegen het team en zet je je werktelefoon uit.

Wat hebben we jou te bieden?

-Jij verdient een mooi salaris tussen de 3331 en 4380 euro, op basis van schaal 7 (CAO huisartsenzorg)
-Jij krijgt een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract
-Jij krijgt een onregelmatigheidsvergoeding op basis van de ANW-regeling
-Jij krijgt toegang tot ons opleidingsbudget waar we maandelijks aan bijdragen
-Jij krijgt pensioensopbouw vanaf dag 1 van je arbeidsovereenkomst
-Jij krijgt een contactpersoon vanuit Samen Professionals die met aandacht kijkt naar je wensen, behoeften en toekomstplannen binnen de zorg

Wat verwachten we van jou?

-Jij bent in het bezit van een geldig Triagediploma
-Jij bent ook beschikbaar voor avonden en ochtenden
-Jij hebt ervaring met leidinggeven of coachen
-Jij behoudt een helikopterview en kan moeilijke beslissingen maken
-Jij bent beschikbaar voor 32 uur per week

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid en woningcorporaties. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!