Verpleegkundige in de wijk – Rotterdam – Parttime

Ouderenzorg
Rotterdam
3200
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een deskundige zorgverlener en vind jij de thuiszorg leuk? Word jij gelukkig als verpleegkundige in de wijk?

Als verpleegkundige in de wijk verleen je onder andere verpleegkundige hulp bij mensen thuis, geeft voorlichting, begeleidt mensen bij psychosociale problemen en stelt verpleegkundige diagnoses. De mensen die je bezoekt herstellen bijvoorbeeld van een operatie, zijn (langdurig) ziek of hebben door een handicap verpleegzorg nodig. Je stimuleert deze mensen om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen. Als verpleegkundige in de wijk ben jij technisch expert en schakel je nauw met de wijkverpleegkundige. Je verricht signalerende taken en voert verpleegtechnische handelingen uit. Van jou wordt verwacht dat je acuut weet te handelen, besluitvaardig bent en oplossingsgericht te werk gaat. Juist op dit soort momenten kun jij jouw deskundigheid laten zien.

Jij bent de specialist als het gaat om complexe technische handelingen. Denk hierbij aan het katheters, sondevoeding plaatsen, wonden en gal drainen spoelen. Ook tref jij regelmatig terminale patiënten, waarbij je aanvullend nazorg levert voor de nabestaanden. Hierin kun jij als verpleegkundige in de wijk hét verschil maken.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Vaste uren (in overleg)
 • Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional
 • Een marktconform salaris op basis van de CAO VVT
 • Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een goede pensioensregeling vanaf dag 1
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van een Verpleegkunde diploma MBO 4/ HBO;
 • Je bent in bezit van een VOG (of bereid deze aan te vragen);
 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en bent stressbestendig.

Over Samen Professionals

De Aethon groep bestaat uit: Aethon, Samen Professionals en SVOZ. De focus ligt bij de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. Op deze manier kunnen zij een kijkje nemen in verschillende keukens, met zekerheid van een goed contract en salaris. SVOZ is er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie. Dat is de win-win waar wij voor gaan!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!