Verzorgende IG EVV – Rotterdam – Parrtime

Ouderenzorg
Rotterdam
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Lijkt het jou leuk om als eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

In de functie van eerst verantwoordelijk verzorgende coördineer je het zorgproces van een aantal bewoners door het opstellen, evalueren en eventueel bijstellen van het zorgplan, dit in overeenstemming met de bewoner of diens contactpersoon. Je bevordert en bewaakt de multidisciplinaire uitvoering van het overeengekomen zorgplan. Je schakelt hier voor met de leden van het MDO-team (arts, psycholoog, SPH, teamleider zorg, geestelijk verzorger en overige behandelaren).

Samen met het zorgteam geef jij zorg en begeleiding aan de bewoners. Daarnaast bied je een actieve bijdrage in het optimaliseren van het welzijn van de bewoner. Zo stem je met de coördinerend woonbegeleider af welke activiteiten het beste bij de bewoners van jouw woongroep passen om echt persoongerichte zorg te kunnen leveren. Met elkaar zorgen we voor een goede dag voor onze bewoners!

Wat hebben we jou te bieden?

 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de CAO VVT binnen schaal 40 (min. € 2.422,65 – max. € 3.159,64 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
 • Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt;
 • Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional;
 • Een goede pensioensregeling (bij StiPP);
 • Reiskosten vergoeding.

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt over het diploma verzorgende IG, aangevuld met een EVV-diploma of je bent bereidt deze aanvulling te halen;
 •  Een ondernemende teamspeler maar ook zelfstandig sta je sterk;
 • Iemand die overzicht kan creëren en prioriteiten kan stellen;
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je bent parttime of fulltime inzetbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!