Helpende plus intramuraal, parttime

Ouderenzorg
Valkenswaard
2630
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als helpende plus ben jij voor de bewoners van onschatbare waarde! Je hebt dagelijks persoonlijk contact met de bewoners, waarbij je ze op een betrokken manier verzorgt. Je verricht ADL- en verzorgende werkzaamheden zoals wassen, aan- en uitkleden, toiletgang en biedt hulp bij maaltijden. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de huiselijke sfeer op de groep en zorgt ervoor dat de bewoners zich veilig voelen bij jou. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk om de zelfredzaamheid van de bewoner te bevorderen. Je dag begint met het inlezen van de dossiers, zodat je weet welke zorg er die dag nodig is. En natuurlijk houd je het welzijn en de gezondheid van de ouderen goed in de gaten en rapporteer je wanneer de situatie van de bewoner verandert.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Vaste uren (in overleg)
  • Een gesprek om jouw wensen en behoeftes te bespreken
  • Salaris volgens de CAO VVT , ORT en jaarbonus
  • Reiskostenvergoeding (0,21 per km) of volledige OV vergoeding
  • Pensioensopbouw vanaf dag 1
  • Een tijdelijk dienstverband met oog op onbepaalde tijd

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in bezit van een diploma helpende plus
  • VOG of bereidheid deze aan te vragen
  • Je bent empathisch en enthousiast
  • Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar

Over Samen Professionals

De Aethon groep focust zich op de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.

Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. De opdrachten zijn van een wat langere duur, het is dan ook belangrijk dat de professional zich thuis voelt bij zijn/haar werkplek. Daarnaast is SVOZ er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.

Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en, kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!