Verpleegkundige intramuraal, parttime

Ouderenzorg
Valkenswaard
3500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

 Als verpleegkundige ben je dagelijks bezig met het verlenen van zorg aan decliënten. Jouw dag is iedere dag anders omdat je cliëntgerichte zorg levert. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de bewoners de zorg krijgen die ze wensen. Daarnaast ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de uitvoering, evaluatie en bijstelling van het zorgleefplan. Wanneer zich veranderingen in de situatie van de cliënt voordoen, rapporteer je dit. Je schakelt met artsen en behandelaren, waardoor je de bewoner zowel fysiek, geestelijk en spiritueel ondersteunt. In de verbetering en ontwikkeling van de zorg heb je een proactieve rol. Denk aan het anders inrichten van processen en werkwijzen die beter aansluiten bij de cliënt. In overleg met jouw team werk je ideeën uit tot concrete verbeterplannen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Vaste uren (in overleg)
  • Een gesprek om jouw wensen en behoeftes te bespreken
  • Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus
  • Reiskostenvergoeding (0,21 per km) of volledige OV vergoeding
  • Pensioensopbouw vanaf dag 1
  • Een tijdelijk dienstverband met oog op onbepaalde tijd

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in bezit van een MBO verpleegkundige
  • VOG of bereidheid deze aan te vragen
  • Je bent empathisch en enthousiast
  • Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar

Over Samen Professionals

De Aethon groep focust zich op de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.

Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. De opdrachten zijn van een wat langere duur, het is dan ook belangrijk dat de professional zich thuis voelt bij zijn/haar werkplek. Daarnaast is SVOZ er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.

Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière, kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!