Logopedist, ouderenzorg, parttime

Ouderenzorg
Arnhem
4426
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als logopedist opzoek naar een parttime baan in regio Arnhem/Nijmegen? Heb jij hart voor ouderen en volwassen logopedie? Ben je geïnteresseerd in afasie, dysartrie en dysfagie binnen de revalidatie-/verpleeghuiszorg? En wil je alles uit je vak halen om onze bewoners te ondersteunen en te helpen, en daarmee bij te dragen aan hun welbevinden en veiligheid? Lees dan snel verder, wellicht is dit de baan voor jou die past als een jas!

Je gaat als ervaren (minimaal 3 jaar werkervaring) logopedist aan de slag voor 20-32 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Als hoofdtaak bestaat je werk als logopedist uit het behandelen en begeleiden van ouderen met complexe problematiek in het verpleeghuis of op de revalidatieafdeling. Je werkt met verschillende doelgroepen, zoals niet aangeboren hersenletsel, psychogeriatrie of somatiek. Naast het onderzoeken van de bewoners begeleid je en oefen je met bewoners bij slikproblemen, stem- en spraakstoornissen en geef je advies hierover aan de zorgcollega’s en verwanten. Je werkt vanuit het zorgplan in nauwe samenwerking met de andere disciplines. Er is veel afwisseling en uitdaging in je werkzaamheden en dag invulling.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

 • Vaste uren (aantal uren in overleg)
 • Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
 • Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus
 • Volledige reiskostenvergoeding (0,21 per km) of volledige OV vergoeding
 • Opleidingsbudget, trainingen en cursussen
 • Pensioensopbouw
 • Een tijdelijk contract wat omgezet kan worden naar een contract
  voor onbepaalde tijd

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:

 • In het bezit bent van een HBO diploma logopedie
 • Geregistreerd staat in het kwaliteitsregister paramedici
 • In de buurt woont van Arnhem/Nijmegen
 • Minimaal 20 uur beschikbaar bent
 • Minimaal 3 jaar werkervaring hebt als logopedist
 • In bezit bent van een rijbewijs 

Over Samen Professionals

De Aethon groep bestaat uit: Aethon, Samen Professionals en SVOZ. De focus ligt bij de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.

Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. Op deze manier kunnen zij een kijkje nemen in verschillende keukens, met zekerheid van een goed contract en salaris. SVOZ is er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.

Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie. Dat is de win-win waar wij voor gaan!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!