HBO Verpleegkundige

Thuiszorg
Utrecht
3300
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wil jij ervaring opdoen binnen uiteenlopende doelgroepen in de ouderenzorg en thuiszorg? Solliciteer dan als parttime HBO Verpleegkundige! Jij gaat aan de slag als HBO Verpleegkundige bij Samen Professionals in omgeving Utrecht en krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen verschillende doelgroepen. Daarnaast kun jij je voorkeur voor het aantal FTE aangeven en heb je de mogelijkheid om diverse cursussen/trainingen te volgen en ben je verzekerd van vast werk.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is hét detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van HBO Verpleegkundigen in de zorg. Hierbij vormen jouw wensen en persoonlijke voorkeuren het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Om dit goed in kaart brengen krijg je een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende banen in de zorg. Daarnaast werken wij samen in een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt.
Wat wij nog meer bieden zijn:

  • Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en jou begeleidt tijdens de uitvoering op de werkplek
  • Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional
  • Een goede pensioensregeling (bij StiPP)
  • Een goede reiskostenvergoeding volgens de CAO van de VV&T
  • Een marktconform salaris volgens functieschaal 50 van de CAO VV&T

Wat verwachten we van jou?

Je krijgt de mogelijkheid om als parttime HBO Verpleegkundige vanuit Samen Professionals binnen verschillende settingen in zowel de ouderenzorg als de thuiszorg ervaring op te doen. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen die aansluiten bij jou ambities. Dit allemaal om jezelf naar een hoger niveau te tillen! Om in aanmerking te komen voor deze functie is het van belang dat jij:

  • In het bezit van een afgerond diploma HBO Verpleegkunde
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Zowel bevoegd als bekwaam om verpleegtechnische handelingen uit te voeren
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

#LI-JM1

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!