Digitale Marketing Specialist

Corporate
4000
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Performance display, SEA, social ads, Job boards, conversie optimalisaties, draaitabellen en Looker Studio. Zomaar een aantal termen waar je dagelijks mee te maken hebt als (senior) Digitale Marketing Specialist bij de Aethon Groep.

Binnen ons marketingteam bedenk, bewaak en optimaliseer jij de digitale campagneplanning en bepaal jij de digitale media inkoop. Je werkt nauw samen met je peer Digitale Marketing Specialist, Recruitment Marketeer, Event en Partnership Marketeer, Content Marketeers en het Recruitment team. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de recruitment van talenten en professionals die we uitzenden en detacheren in de zorg, kinderopvang, gemeenten en woningcorporaties.  

Wat komt er verder bij kijken? 

 • Jij bent resultaatgerichte en innovatieve teamspeler 
 • Jij hebt ruime ervaring met betaalde advertentie kanalen zoals Google Ads, Paid Social en Display. Ervaring met job boards (vacaturebanken) is helemaal fijn. 
 • Jij analyseert en optimaliseert data met als doel hogere conversie en het behalen van de targets 
 • Jij rapporteert op data en houdt de dashboards nauwkeurig bij
 • Jij denkt proactief mee aan de commerciële en strategische ontwikkeling van ons snelgroeiende bedrijf.  

Als (Senior) Digitale Marketing Specialist weet jij op een doeltreffende manier leads te genereren voor onze drie merken Aethon, Samen Professionals en SVOZ. Je helpt ons met het versterken van onze online positie en draagt bij aan het realiseren van onze groei ambities. Met een combinatie van Online Marketing activiteiten behaal je mooie resultaten. Jij krijgt energie van het optimaliseren van zowel jouw branding- als conversiegerichte campagnes op de betaalde kanalenmix en je krijgt een kick van het binnenhalen van kwalitatieve leads. Dit doe je o.a. samen met een extern bureau. Kortom; dit is een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen input.  

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Arnhem, Utrecht, Eindhoven en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk (jouw werkplek waar je ook regelmatig te vinden zal zijn). Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan honderd collega’s. De sfeer is energiek en met z’n allen gaan we ervoor! De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar. Bij ons krijg je érg goede koffie en elke dag vers fruit.

Wat hebben we jou te bieden?

Een omgeving met enorme uitdagingen en kansen om te groeien. Jij krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen. Daarnaast krijg je:  

 • Een fulltime baan (32 uur is ook mogelijk) en goede voorwaarden; 
 • Een rol waarin je het verschil kunt maken voor onze klanten en talenten, maar ook voor jezelf 
 • De vrijheid om jouw functie verder vorm en invulling te geven, (bijna) alles kan en mag! 
 • Ontwikkeling en optimale inzet van jouw talenten door gerichte opleiding, coaching en begeleiding

Wat verwachten we van jou?

Jij bent daadkrachtig, gedreven en optimistisch. Je gelooft erin, gaat ervoor en fixt het. Maar belangrijker; je bent vooral een ambitieuze professional die wil blijven leren en ontwikkelen. Daarnaast ga jij ook lekker op veel verantwoordelijkheid, want die krijg je als Digitale Marketing Specialist:  

 • Je stuurt de online marketingactiviteiten van twee merken aan 
 • Je beheert het digitale media performance budget. Denk hierbij aan briefings, analyses, strategie en optimalisaties ten behoeve van het behalen van de KPI’s  
 • Je bent data gedreven en analyseert elke advertentie om zo conversies te optimaliseren en verbeteringen gelijk door te voeren 
 • Je krijgt energie van het proactief delen van je kennis van online marketing en best practices binnen het team 
 • Je bent sterk met budgetten want je bepaalt en beheert het budget en bewaakt de cost per hire 
 • Je hebt ervaring met het aansturen van mediabureaus 
 • Je hebt een oog voor trends in de markt, doelgroepen en volgt de concurrentie op de voet

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze zorgopleider SVOZ.  

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers door het hele land. We leiden onze talenten op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct – en met de juiste kennis – aan de slag kunnen.  
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!