Arts Verstandelijke Gehandicapten

Gehandicaptenzorg
Haarlem
3500
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Als arts kun jij binnen de zorg alle kanten op. Velen kiezen voor het ziekenhuis, de bedrijfszorg of de geestelijke gezondheidszorg. Minder artsen kiezen voor de gehandicaptenzorg, waar je ook een échte bijdrage kunt leveren aan het dagelijks leven van een brede groep cliënten met uiteenlopende klachten en problematieken. Of je nu mooie eerste ervaring wilt opdoen, voor een uitdaging gaat óf vanuit lange ervaring iets wilt toevoegen; de gehandicaptenzorg staat te springen om enthousiaste artsen die hun steentje willen bijdragen binnen deze mooie en gevarieerde doelgroep. Ben je geïnteresseerd in de mens achter de patiënt en wil je de levenskwaliteit van deze bijzondere doelgroep verbeteren: dan is de gehandicaptenzorg een ideale werkplek voor jou.

Wat hebben we jou te bieden?

-Jij ontvangt een salaris conform CAO GHZ (5487 tot 8438)
-Jij krijgt een opleidingsbudget vanuit Samen Professionals
-Jij voert een gesprek met onze recruiter, waarin we jouw wensen en behoeften bespreken
-Jij hebt de kans om binnen een afwisselend vakgebied mooie ervaring op te doen

Wat verwachten we van jou?

-Jij hebt een afgeronde opleiding Geneeskunde of Basisarts afgerond
-Jij hebt een actieve BIG-registratie
-Jij hebt een affiniteit, ervaring of interesse in de gehandicaptenzorg
-Jij ziet de mens achter de patiënt en neemt graag de tijd voor hun klachten
-Jij bent voor minimaal 12 uur, tot maximaal 36 uur beschikbaar

Over Samen Professionals

Deze locatie binnen de gehandicaptenzorg heeft meerdere terreinen waar cliënten wonen en werken. Je kunt dit daarom vergelijken met een grote wijk of een klein dorp. Hierdoor neem jij, samen met je collega-artsen, eigenlijk de rol van lokale huisarts in. De bewoners zijn cliënten met een verstandelijke handicap die varieert van een lichte tot een ernstige verstandelijke beperking. Naast de dagelijkse begeleiding en behandeling ontvangen zij ook medische zorg, wanneer dit nodig is. Jij speelt hier, als onderdeel van het artsenteam, een cruciale rol in. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!