Verpleegkundig specialist, gehandicaptenzorg, parttime

Gehandicaptenzorg
Arnhem
5772
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als verpleegkundig specialist opzoek naar een parttime baan in regio Zwolle? Heb je affiniteit met o.a. cliënten met (niet-aangeboren) hersenletsel en wil jij intramuraal werken? Kom jij het verschil maken voor de cliënten? Lees dan snel verder, wellicht is dit de baan voor jou die past als een jas!

Je gaat als verpleegkundig specialist aan de slag voor 24-36 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Je bent er voor mensen die problemen ervaren als het gevolg van hersenletsel, lichamelijk beperkt zijn of een chronische (spier)ziekte hebben. Jij bent de spil tussen cliënt, huisarts, het verpleegkundig team en de naasten van cliënten. Je creëert overzicht door de complexe zorg voor cliënten in begrijpbare stukken op te delen. Je zorgt ervoor dat iedereen (specialisten, naasten en overige betrokkenen) weet wat er gedaan moet worden. Daarnaast loop je visite bij jouw cliënten, stelt diagnoses en zorgt ervoor dat verpleegkundigen in hun kracht worden gezet. Je bent de initiator van het multidisciplinaire team en communicatief sterk. Je bent werkzaam op twee locaties. Een locatie in regio Nunspeet en een locatie in regio Ommen.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de GHZ hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

 • Vaste uren (aantal uren in overleg)
 • Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
 • Salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, ORT en jaarbonus
 • Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
 • Pensioensopbouw
 • Een tijdelijk contract wat omgezet kan worden naar een contract
  voor onbepaalde tijd 

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:

 • In het bezit bent van een Masteropleiding Advanced Nursing Practice (MANP) in de richting AGZ
 • In het bezit bent van een BIG registratie en VOG (of bereid deze aan te vragen)
 • Minimaal 24 uur beschikbaar bent
 • Beschikt over rijbewijs B

Over Samen Professionals

De Aethon groep bestaat uit: Aethon, Samen Professionals en SVOZ. De focus ligt bij de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.

Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. Op deze manier kunnen zij een kijkje nemen in verschillende keukens, met zekerheid van een goed contract en salaris. SVOZ is er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.

Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie. Dat is de win-win waar wij voor gaan!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!