Teamleider zorg – Parttime – Randstad

Ouderenzorg
Moerkapelle
3600
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als teamleider zorg vervul je een leidinggevende positie. Je coacht het team kleinschalig wonen waarbij je hen faciliteert in de ontwikkeling naar zelfstandige en autonome teams. Een verantwoordelijke taak want deze teams zorgen ervoor dat de bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben. Jij inspireert de collega’s om een woonomgeving te creëren voor de bewoners waarin ze zich thuis voelen en waarbij de eigen levensgewoonten zoveel mogelijk worden meegenomen. Denk hierbij ook aan het betrekken van het netwerk van de bewoners in de dagelijkse zorg. Daarnaast is de zorgorganisatie bezig met innovatieve projecten zoals het invoeren van Leefcirkels. Jij weet je team hierin mee te nemen. Verder houd je je bezig met beleidsmatige onderwerpen zoals visie, strategie, jaarplannen en exploitatie. Je werk doe je niet alleen want je werkt nauw samen met de collega’s uit het lokale managementteam.

Wij zoeken een professional die met een opmerkzaam oog collega’s weet te stimuleren, te sturen en te inspireren. Je bent in staat de teams mee te nemen in gezamenlijke plannen en weet waar nodig grenzen te stellen. Je beschikt over een open en eerlijke houding en staat positief tegen het aangaan van uitdagingen. Kortom, je bent een echte verbinder. Je hebt de nodige ervaring als leidinggevende opgedaan en bent in het bezit van de sociale vaardigheden om te kunnen schakelen op verschillende niveaus.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een tijdelijk dienstverband met oog op onbepaalde tijd;
 • Een salaris volgens de CAO VVT;
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km;
 • Vakantiegeld, dertiende maand en 25 dagen per jaar;
 • Pensioensopbouw;
 • Een mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto met tankpas
 • Een contract met vaste uren vanaf 24 uur in de week, jij bepaalt hoeveel uur je er op zet.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een hbo-management opleiding gevolgd of bent bereid deze te volgen.
 • Je bent minimaal 28 uur per week inzetbaar;
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer;

Over Samen Professionals

Samen Professionals is dé detacheerder binnen zorg en welzijn. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan of een fulltime uitdaging, wij zorgen dat jij goed zit! Ben jij klaar om als Verzorgende IG de diepte in te gaan? Solliciteer dan snel of neem contact op met Katja via katja.danylko@samenprofessionals.nl

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!