Verzorgende IG NAH parttime

Ouderenzorg
Amersfoort
2500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een ervaren Verzorgende IG? Sta je open voor een vaste baan op een NAH-afdeling? En ben je daarnaast bereid om in de regio Amersfoort aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

NAH-patiënten vinden het vaak moeilijk om te accepteren dat hun lichaam niet meer doet wat ze gewend zijn. Handelingen die vroeger heel gewoon waren, kosten nu ineens veel moeite. Ze krijgen hun gedachten niet op een rijtje en weten veel dingen simpelweg niet meer.

Als Verzorgende IG kun jij op de NAH-afdeling van grote betekenis zijn. Werken met deze doelgroep vraagt wat van je. Het confronteert je met je eigen ervaringen en de tijdelijkheid van het leven. Je moet hier dan ook goed tegen bestand zijn. Als het je hart raakt, dan kan dit de ultieme baan voor je zijn!

In jouw rol ben jij de steun en toeverlaat van de cliënt. Met jouw positieve instelling ga jij elke dag opnieuw de uitdaging aan! ADL taken zijn jou niet onbekend en je weet op een natuurlijke manier zorg te dragen voor (jong)ouderen die deze hulp nodig hebben.

Het persoonlijke contact met de cliënt is belangrijk voor jou. Je haalt energie uit het opbouwen van een vertrouwensband en de aandacht die jij mensen geeft.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een vaste parttime baan voor 24-32 uur in de week;
 • Een bruto salaris tussen de € 2007,97 en € 2762,34 (op basis van 36 uur conform VVT CAO);
 • Een opleidingsbudget afgestemd op jouw wensen;
 • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis altijd up to date blijven;
 • Een goede pensioensregeling;
 • Een jaarbonus aan het einde van het jaar;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent in het bezit van een Verzorgende IG diploma;
 • Je bent bereidt om mee te bouwen aan een stabiele team;
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je bent bereid om in de regio Amersfoort aan de slag te gaan;
 • Jij bent bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!