Recruitment Consultant Woningcorporaties

Corporate
Eindhoven
2500-3250
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wil jij graag iets betekenen voor iemand anders? Versterk ons team bij Samen Professionals als Recruitment Consultant. Als Recruitment Consultant in de sector woningcorporaties ben jij altijd bezig om de juiste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever. Jij zoekt KCC-medewerkers, opzichters of verhuurmedewerkers. Een stukje administratie komt er ook bij kijken. Kortom, elke dag is anders en je verveelt je nooit!

Oké, hoe ziet dat er dan uit?
Jij bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van begin tot eind. Om een beeld te schetsen van jouw werkdag zijn jouw voornaamste taken beschreven:
• Searchen van kandidaten via jobboads (bijvoorbeeld LinkedIn en Indeed);
• De juiste match vinden voor de kandidaat samen met jouw Account Adviseur;
• Sollicitatiegesprekken voeren;
• Contact onderhouden met professionals, je wil natuurlijk weten of de professional het naar zijn/haar zin heeft;
• Zorgen dat binnengekomen sollicitanten op tijd worden bijgewerkt in ons systeem;
• Documenteren en bijhouden van de personeelsdossiers voor werkzame professionals.
• In deze dynamische functie doe je trouwens nog véél meer, alleen uit onderzoek blijkt dat de aandachtsspanne na 7 bulletpoints weg is dus houden we het even hierbij. P.S. Voor vragen neem contact met onze Recruitment Consultant! 😊

Vestiging Eindhoven
Je komt aan op kantoor in Eindhoven of Breda. Pak gerust koffie en wat fruit om te dag goed te beginnen. Je werkt in een gezellig team en gedreven collega’s. Samen zijn jullie bereid om zoveel mogelijk matches te vinden. Nadat jullie afgewerkt zijn op vrijdag is het tijd voor een 100 Watt biertje of een fris wijntje.

Wat hebben we jou te bieden?

• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
• Een flexibele verlofregeling. Bij de Aethon Groep willen we dat jij je werk en privé optimaal in balans kunt houden;
• Twee coachsessies bij onze in-company coach, zodat jij je verder kunt ontwikkelen;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes. De herinnering blijft;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over hbo- werk- en denkniveau;
• Jij hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Recruitment Consultant;
• Jij kan niet wachten om meer kennis en ervaring op te doen in de sector woningcorporaties;
• ‘Opgeven’ komt niet voor in jouw woordenboek;
• Jij bent energiek, gemotiveerd en brengt dit over naar jouw collega’s en kandidaten;
• Je staat te springen om de Samen Professionals-onboarding te ervaren.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!