ZZP Verzorgende IG intramuraal Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
6000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Vind jij het als zelfstandige Verzorgende IG fijn om verzekerd te zijn van een vaste opdracht bij een opdrachtgever waar de mens centraal staat? Dan hebben wij misschien de perfecte baan voor jou! Kun jij de volgende zaken afvinken? Ik ben flexibel inzetbaar, beschik over eigen vervoer, ben woonachtig in de regio Arnhem/Nijmegen en wil werken voor een tarief van €6000? Stop dan met zoeken en solliciteer voor deze baan!

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar enthousiaste Verzorgende IG’ers die het waarborgen van de kwaliteit van zorg op een afdeling belangrijk vinden. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit; het verzorgen van bewoners, het uitzetten en verstrekken van medicatie, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, het observeren en signaleren, het rapporteren in zorgleefplannen en het naleven van protocollen. Voor een periode van minimaal een aantal maanden wordt je een belangrijke spil in het team waarin je komt te werken. De bewoners en jouw collega’s kunnen op jou bouwen vanwege jouw doorzettingsvermogen en aanpakkersmentaliteit!

Als zzp Verzorgende IG kom je op veel verschillende plekken en doe je verschillende soorten werkervaring op. Samen met jou gaan wij in gesprek over het soort opdracht wat het beste bij jouw persoonlijkheid past. Werk jij het liefst op een PG afdeling? Of kom jij het beste tot je recht op een somatische afdeling? Alles is bespreekbaar! Er zijn meerdere werklocaties en afdelingen zoals de thuiszorg of revalidatie waar jij jouw expertise als Verzorgende IG in kunt zetten. Tijdens een persoonlijke kennismakingsgesprek gaan wij graag met jou in gesprek over jouw specialismen binnen de zorg. Op basis van jouw wensen zorgen wij voor de perfecte match tussen jou en de opdrachtgever.

Heb jij vragen over de opdracht of je ondernemerschap? Wij staan altijd voor je klaar. Heb je liever contact via de telefoon of via whatsapp? Of zou je het fijn vinden als een van ons langs komt op de werkvloer of zou je juist een lekker bakje koffie of thee van ons lusten? Wij denken in mogelijkheden en steunen jou daar waar wij kunnen.

Geïnteresseerd in een van onze opdrachten? Solliciteer en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je nog vragen stuur mij gerust (Toshya) een app naar 06-43410051.

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Het is onze missie om door middel van jouw wensen en eisen een nieuwe baan die perfect bij jou past te realiseren.

Wij bieden jou het volgende:

  • Een uitgebreid kennismakingsgesprek met recruitment consultant Toshya Martin;
  • Een tijdelijke overeenkomst op basis van de opdracht (tijdelijk werk);
  • Een uurtarief in overleg;
  • Een aanvullende onregelmatigheidstarief;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Sollicitatiebegeleiding van een van onze ervaren accountmanagers;
  • Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een gemotiveerde Verzorgende IG’er met een warm hart voor de ouderenzorg. Empathie, integriteit en professionaliteit zit in je DNA. Door de zorg die jij verleent in combinatie met jouw fijne communicatieve vaardigheden zal elke bewoner zich thuis en gehoord voelen. Bovendien is het jouw doel om elke dag zorg van goede kwaliteit te leveren waarbij je ook niet het zorgplan uit het oog verliest. Je kunt onder druk werken, maar jij houdt in elke situatie je hoofd koel en kan lekker zelfstandig aan de slag.

Verder beschik je over:

  • Een MBO diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Eigen vervoer;
  • Een flexibele agenda met genoeg ruimte voor een mooie opdracht (Parttime of Fulltime).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!