Verzorgende IG Thuiszorg

Thuiszorg
Bunschoten-Spakenburg
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Verzorgende IG woonachtig in Utrecht en helemaal op jouw plek in de thuiszorg? Je krijgt de mogelijkheid om als Verzorgende IG vanuit Samen Professionals fulltime binnen verschillende settingen in de thuiszorg ervaring op te doen. Daarnaast krijg je van ons een vast contract aangeboden en bieden wij jou de mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen die aansluiten bij jou ambities. Dit allemaal om jezelf naar een hoger niveau te tillen!

 • Jij voert als Verzorgende IG de ADL-taken uit en verricht verpleegtechnische handelingen
 • Jij rapporteert in het zorgdossier en zorgt ervoor dat alles up-to-date is
 • Jij overlegt als contactverzorgende met familie en/of naasten van de bewoner en je collega’s over het welzijn van de bewoners
 • Jij kan met jouw persoonlijkheid sfeer creëren waarin de bewoner zich gekend en thuis voelt

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de zorg als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als zorgprofessional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Zo kun je bij ons rekenen op:

 • Een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende banen in de zorg
 • Een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt
 • Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional
 • Een salaris tussen de €2.007,97 en €2.762,34 (conform CAO VVT) excl. ORT

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Wat verwachten we van jou?

 • Jij bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
 • Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs en/of een auto
 • Jij beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
 • Jij pakt zowel zelfstandig als in teamverband gemakkelijk je werkzaamheden op

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!