Basisarts ouderenzorg

Ouderenzorg
Utrecht
4800
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij affiniteit met ouderenzorg? Wil je intramuraal ingezet worden op de psychogeriatrie en geriatrische revalidatie afdelingen. Lees dan snel verder! Als basisarts kom je te werken bij een zorginstelling in regio Utrecht. Je komt in een ambitieuze organisatie die volop aan het groeien is. Die steeds verder aan het uitbreiden is met verschillende specifieke doelgroepen. Jij wordt de basisarts voor bij Behandeling & Expertise. Je bent collegiaal en hebt een goed teamgevoel.

Al nieuwsgierig geworden en heb je al wat vragen? App of bel mij (Imad) gerust op 06-11 35 99 27.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de zorg als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als zorgprofessional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Zo kun je bij ons rekenen op:

  • Een tijdelijk dienstverband (in eerste instantie) wat uiteindelijk wordt omgezet naar onbepaalde tijd;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO VVT (min. € 3818,87 – max. € 5752,21);
  • ORT conform CAO en reiskostenvergoeding (€ 0,19 per kilometer);
  • Ruim aanbod in trainingen, cursussen en opleiding via onze Aecademy.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezit van een WO Bachelor Geneeskunde diploma;
  • Je bent geregistreerd als basisarts;
  • Je hebt affiniteit met ouderen;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent parttime of fulltime inzetbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!