Senior Wijkverpleegkundige part time

Thuiszorg
Utrecht
3750
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ga jij ook graag persoonlijk en professioneel in gesprek met kwetsbare cliënten over welke zorg en hulp zij nodig hebben om thuis te kunnen blijven wonen? Vind je het een uitdaging om samen met de mensen om hen heen passende zorg te regelen? Lees dan verder!

Je gaat werken bij een ambitieuze thuiszorgorganisatie met hart voor mensen en oog voor kwaliteit. De specialiteit is interculturele zorg. Dit betekent dat zij de levensbeschouwing van hun cliënten zoveel mogelijk respecteren. De zorg is gericht op mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of mensen met problemen van chronische en/of psychosociale aard. Drijfveer van de organisatie is om de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten met zo min mogelijk professionele ondersteuning en zorg.
Je coördineert de wijkverpleging zorginhoudelijk door in goed overleg met de cliënt, collega’s en mantelzorg te bepalen welke zorg het beste aansluit op de situatie. Je begeleidt, coacht en stimuleert de mensen met wie je dagelijks werkt. Vanuit de rol als kwaliteitsbevorderaar begeleid je collega contact verpleegkundige en hbo-verpleegkundigen in opleiding bij zorginhoudelijk complexe situaties en in hun leerproces. Daarnaast doe je:

 • Het verpleegkundig proces, zowel indicatiestelling, voortgang en evalueren van de zorg;
 • Je stimuleert de samenwerking tussen de verschillende disciplines en onderhoudt de multidisciplinaire contacten;
 • Je werkt zelf mee in de wijkverpleging om op de hoogte te blijven van wat er speelt bij cliënten om hier vervolgens op te kunnen anticiperen;
 • Je werkt nauw samen met de teamleider Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&V) welke eindverantwoordelijk is voor alle processen binnen de afdeling V&V;
 • Je draait mee in de achterwacht;

Je hebt regelmatig overleg met teamleider en neemt diens taken over bij afwezigheid.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de zorg als geen ander! Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw ambities, drijfveren en passies. Op deze manier kunnen wij jou voorstellen als perfecte kandidaat voor de functie als wijkverpleegkundige. Wij willen het maximale uit jouw carrière halen!

 • Een dienstverband met de optie tot onbepaalde tijd bij Samen Professionals Utrecht
 • Zeer aantrekkelijke salaris vanaf functieschaal 50 tot en met 55 van de CAO VV&T
 • Je krijgt een mobiele telefoon en laptop
 • Recht op ORT, pensioenopbouw, goede reiskostenregeling en een eindejaarsuitkering

Wat verwachten we van jou?

Je hebt enthousiasme voor het vak van wijkverpleegkundige. Je bent iemand die gemakkelijk kan schakelen tussen verschillende taken. Je zet vanuit de visie en missie vanuit de thuiszorg organisatie de grote lijnen uit en geeft daar vervolgens met alle betrokkenen invulling aan. Je bent, zowel mondeling als schriftelijk, communicatief vaardig en hebt er plezier in om medewerkers te begeleiden. Je bent in staat om zelfstandig een netwerk op te bouwen met ketenpartners en verwijzers. Je houdt de ontwikkelingen op je vakgebied bij en wil je graag blijven ontwikkelen. Als het nodig is hak je knopen door in complexe situaties

 • Jij bent in het bezit van een HBO verpleegkundige diploma
 • Jij beschikt over een geldige BIG registratie
 • Jij bent parttime (minimaal 24 uur) beschikbaar

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan snel! Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op. Wil je op een andere manier solliciteren of nog een vraag stellen, check dan onze contactgegevens. Je kan mij (Imad) ook appen via het nummer 06-11359927. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30-17.30 uur.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!