Parttime zorgondersteuner ziekenhuis

Test & vaccinatiedienstverlening
Hoofddorp
2200
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een zorgstudent en heb je altijd al werkervaring op willen doen in het ziekenhuis? Wil jij graag jouw steentje bijdragen bij als zorgondersteuner op verschillende afdelingen in het ziekenhuis? Vanuit het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp zijn wij opzoek naar parttime zorgondersteuners met een breed takenpakket. Heb jij ervaring binnen de zorg (mogen alle facetten zijn) en ben jij dé aangewezen persoon als het gaat om het ondersteunen van collega’s? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?
Als zorgondersteuner houd je je bezig met verschillende taken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
– Direct patiënten contact. Ondersteuning bieden samen met een verpleegkundige rondom ADL zorg; wassen, douchen, aankleding, persoonlijke verzorging.

 • Het bijvullen van materialen
 • Samen met een collega ondersteun je bij transport van patiënten
 • Administratieve baliewerkzaamheden
 • Medicatie ophalen bij de apotheek
 • Signaleren en rapporteren aan de verantwoordelijke verpleegkundige.
  Je werkt onder supervisie van afdelingsverpleegkundige. Dit is nog maar een greep uit jouw takenpakket. Uiteraard vertel ik je er graag nog veel meer over!

Over het Spaarne Gasthuis
Het Spaarne Gasthuis is een modern ziekenhuis met locaties in Hoofddorp en Haarlem. Het Spaarne Gasthuis streeft er naar om de best mogelijke behandeling te bieden. Jij kunt hier als zorgondersteuner een steentje aan bijdragen. Het ziekenhuis is goed te bereiken met het OV vanuit Haarlem en Amsterdam.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een tijdelijk dienstverband
 • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
 • Een minimaal bruto uurloon vanaf €13-, (afhankelijk van ervaring)
 • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Een eigen Poolmanager waar je terecht kunt met al jouw vragen

Wat verwachten we van jou?

 • Jij volgt een zorgstudie of hebt dit afgerond. Denk aan Geneeskunde, Verpleegkunde, Fysiotherapie, of Medische Hulpverlening
 • Bereid om in avonden en nachten te werken (in overleg)
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Flexibel inzetbaar

Over Samen Professionals

Aethon is één van de vier onsterfelijke, gevleugelde en vlammen snuivende paarden van Helios, de zonnegod uit de Griekse mythologie. Als verantwoordelijke voor zonsopgang en –ondergang bracht Helios de mensen licht, net zoals de flexibel inzetbare talenten van Aethon ‘verlichting’ brengen binnen de zorg, bij gemeenten, woningcorporaties en de kinderopvang. Het paard Aethon trekt de stralende zonnekar, zoals wij samen met onze opdrachtgevers de kar trekken voor een innovatief, modern en duurzaam personeelsbeleid.

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Met frisse blikken dragen we bij aan de dienstverlening van zorginstellingen in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, revalidatie en ziekenhuizen, bij gemeenten, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!