HBO-Verpleegkundige, Traineeship Arnhem, Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
3088
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een bijna/onlangs (afgelopen 3 jaar) afgestudeerd HBO-Verpleegkundige? Weet jij nog niet precies wat je met je diploma allemaal wil/kan? Dan bij jij geschikt voor ons Traineeship!

Dit fulltime of parttime traject geeft je een goede houvast om jezelf te ontwikkelen en geeft tegelijk jouw werkervaring een enorme boost. Je wordt voorbereid op kwaliteitsverbetering en coördinerende werkzaamheden, maar vindt het geen probleem om ook met de voeten in de klei in de zorg te staan. In samenwerking met SVOZ, onze interne opleiding in de zorg, geven wij jou handvatten om jou op de juiste koers te houden. Onder begeleiding wordt je klaargestoomd voor een rol als teamcoach, coördinerend verpleegkundige of team-leidinggevende.

Klinkt dit interessant? Bel mij gerust op 06 57 72 26 07, liever appen? Dat kan natuurlijk ook! Dit traineeship is ook beschikbaar in regio Apeldoorn, Doetinchem of Wageningen, ik hoor graag van je!

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden een Post HBO geaccrediteerde opleiding waarbij je in 12 maanden één dag per drie weken naar school gaat en onder begeleiding wordt klaargestoomd voor een rol als teamcoach, coördinerend verpleegkundige of team-leidinggevende.

Daarbij krijg je van ons

  • Een salaris volgends de CAO VTT schaal 50;
  • Een jaarcontract, na het traineeship zien wij jou heel graag bij onze organisatie blijven;
  • De mogelijkheid tot een auto van de zaak, heb je al een auto dan worden je reiskosten vergoed;
  • Scholing, dit kost je niets anders dan je inzet;
  • Een dertiende maand, vakantiegeld in mei en 25 vakantiedagen;

Wat verwachten we van jou?

Ben jij de uitverkorene voor deelname aan dit traineeship?

  • Jij hebt (binnenkort) een HBO-v diploma op zak of hebt tot maximaal 3 jaar werkervaring;
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Jij bent op zoek naar een functie in regio Arnhem.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!