Recruitment Consultant Gehandicaptenzorg

Corporate
Rotterdam
2500-3250
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

De zorg is een onmisbare branche waar de grootste helden werkzaam zijn. Als Recruitment Consultant binnen de gehandicaptenzorg werk je met deze onmisbare en belangrijke doelgroep en help je hen bij het maken van keuzes in hun carrière. In deze functie kun jij het verschil maken op het gebied van werkgeluk en zekerheid. Het searchen van zorghelden, zorgen voor de juiste match in samenwerking met jouw Account Adviseur én zo een bijdrage te leveren aan de zorg. Naast de werving van professionals heb jij de regie over het gehele recruitmentproces en dat stopt niet na de plaatsing bij die leuke opdrachtgever. Jij bent de hele samenwerking in contact met de professional om begeleiding te bieden.

Vestiging Rotterdam & Rijswijk
Je gaat aan de slag op de vestiging in Rotterdam en Rijswijk. Dit informele team bestaat uit leuke, ambitieuze en gedreven collega’s die samen hetzelfde doel hebben: de juiste match vinden! Niet lullen maar poetsen, samen lukt het! En op die successen wordt regelmatig geproost.

Wat hebben we jou te bieden?

• Jij krijgt een fulltime salaris tussen de € 2.500,- tot € 3.250,- mét daarbij een bonusregeling;
• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
• Een flexibele verlofregeling. Bij de Aethon Groep willen we dat jij je werk en privé optimaal in balans kunt houden;
• Twee coachsessies bij onze in-company coach, zodat jij je verder kunt ontwikkelen;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes. De herinnering blijft;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over hbo- werk- en denkniveau;
• Jij hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Recruitment Consultant;
• Jij kan niet wachten om meer kennis en ervaring op te doen in de gehandicaptenzorgsector;
• Jij bent een aanpakker en ziet waar kansen liggen
• Jij bent energiek, gemotiveerd en brengt dit over naar jouw collega’s en kandidaten;

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. 
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!