Stage Marketing en Communicatie

Corporate
Rijswijk
250-400
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Vind jij het gaaf om creatief na te denken over marketingcampagnes? Word jij blij van het (mede)organiseren van events? Heb jij verstand van social media én vind je het leuk om je te bemoeien met content? Dan hebben wij bij Aethon een gave (meewerk)stageplek voor je!

Jij gaat de wereld van marketing in al haar facetten ontdekken; online, offline, campagnes, content, events, beurzen, B2B én B2C! Klinkt veel en dat is het ook! Geen zorgen. Je hoeft het echt niet allemaal zelf te doen. Sterker nog, het Aethon Marketing & Communicatie team bestaat uit 9 professionals die hun vak goed begrijpen en jou meenemen in hun projecten. Zo leer jij in een half jaar wat je de leukste (en de minder leuke) kanten van het vak vindt!

Jouw uitdaging bestaat uit het snel kunnen schakelen tussen de verschillende disciplines. Zo ben je de ene dag bezig met een nieuwe social campagne, schrijf je de volgende dag weer catchy content om vervolgens mee te denken met een gave offline (campus of beurs) activatie. Kortom; je bent met veel verschillende dingen bezig en staat open om nieuwe dingen te leren.

Samen met je Marketing & Communicatie collega's ben je verantwoordelijk voor het on- en offline werven en enthousiasmeren van de doelgroep (“talenten”) voor onze (bij)banen in de maatschappelijke sector. Denk hierbij aan (bij)banen in de zorg, woningcorporaties, gemeenten en kinderopvang. Dit doe je op verschillende manieren zoals het co-creëren van onlineadvertenties om de doelgroep in contact te brengen met Aethon of het mee-organiseren van diverse evenementen om de doelgroep en Aethon samen te brengen. Ook houd je je bezig met het bedenken, schrijven en creëren van content die de doelgroep moet verleiden om voor Aethon te gaan werken. Daarnaast rapporteer je op (social) resultaten en denk je mee over hoe we onze content kunnen blijven verbeteren. Jij houdt de marketingkalender goed in de gaten en weet precies wat wanneer plaatsvindt, wat er precies nodig is en wie je (dus) aan zijn/haar mouwtje moet trekken. Je bent proactief en denkt altijd twee stappen vooruit.

Wat komt er nog meer bij kijken?
Je gaat nauw samenwerken met de content marketeers, de partnership & event marketeer en de digital marketeers. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het ophalen van de marketing & communicatiebehoefte in de business. Je bent dus niet bang om op anderen af te stappen. Jij staat mede aan de wieg van de marketingplannen voor 2023. Dit doe je niet alleen voor het merk Aethon, maar ook voor onze ‘grote zus’ Samen Professionals en zorgopleider SVOZ – de jongste telg in onze Aethon familie. Je moet het dus – wederom – leuk vinden om snel te schakelen. Niet alleen tussen verschillende werkzaamheden, maar ook tussen verschillende merken.

Wat hebben we jou te bieden?

• Meewerkstage in Rijswijk voor 4 of 5 dagen in de week;
• Een rol in een informeel team dat barst van ambitie en energie;
• Stagevergoeding tussen de €250,- en €400,- per maand o.b.v. 40 uur;
• Een plek om te leren en je creatieve geest verder te ontwikkelen;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie.

Wat verwachten we van jou?

Om succesvol te zijn in tijdens je stage heb je ervaring (of in elk geval affiniteit) met onderstaande functie-eisen:
• Je doet een commerciële- of een communicatie gerelateerde HBO/WO studie;
• Je kunt planmatig werken en bent organisatorisch sterk;
• Je bent een social media guru (o.a. Instagram, LinkedIn, TikTok);
• Je vindt schrijven leuk en kan teksten kritisch bekijken;
• Je bent creatief, proactief en stapt makkelijk op mensen af;
• Je kan collega’s meenemen en motiveren in jouw ideeën en plannen.

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct - met de juiste kennis - aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!