Verpleegkundige MBO, Hersenletsel, Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
3471
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als (bijna afgestudeerd) MBO verpleegkundige opzoek naar een parttime baan in regio Nunspeet of Apeldoorn? Heb je affiniteit met cliënten met (niet-aangeboren) hersenletsel en wil jij intramuraal werken? Kom jij het verschil maken voor de cliënten? Lees dan snel verder, wellicht is dit de baan voor jou die past als een jas!

Je gaat als verpleegkundige aan de slag voor 24-36 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Je bent er voor mensen die problemen ervaren als het gevolg van hersenletsel. De cliënten zijn lichtverstandelijk beperkt. Samen met het team ben je werkzaam op de locatie en verdeel je de werkzaamheden. Als verpleegkundige initieer, organiseer en plan je de verpleegkundige zorg. Je zorgt dat de betrokken disciplines op de hoogte zijn van de gezondheidstoestand van de cliënt. Bij complexe casussen kun je terugvallen op en ontvang je coaching van de regieverpleegkundige.

Het meewerken in de zorgroutes en het bieden van psychosociale begeleiding aan cliënten en ADL zorg is onderdeel van je werk. Tijdens jouw werkzaamheden staat preventie en het bevorderen van herstel, gezondheid en vitaliteit van de cliënten centraal.

Naast de zorgroutes krijg je tijd om een bijdrage te leveren aan het verbeteren en borgen van de kwaliteit van zorg. Dit doe je in samenwerking met de regieverpleegkundige. Daarbij kun je denken aan het geven van klinische lessen en het coachen en adviseren van collega’s omtrent de zorgverlening en verpleegtechnische handelingen. Je draagt het verpleegkundig beleid uit naar collega’s. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat er volgens beleid en protocollen wordt gewerkt. Samen met collega’s zie je er onder andere op toe dat de bevoegd- en bekwaamheden op de locatie altijd actueel en op orde zijn. Ook het toetsen van verpleegtechnische handelingen behoort tot jouw takenpakket.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de GHZ hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

•Vaste uren (aantal uren in overleg)
•Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
•Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
•Salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, ORT en jaarbonus
•Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
•Opleidingsbudget, trainingen en cursussen
•Pensioensopbouw
•Een tijdelijk contract wat omgezet kan worden naar een contract
voor onbepaalde tijd

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
•(Bijna) in het bezit bent van een MBO diploma verpleegkundige
•Sterk in je schoenen staat
•(Bijna)in het bezit bent van een BIG registratie en VOG (of bereid deze aan te vragen)
•Minimaal 24 uur beschikbaar bent, ook de nachten.
•Affiniteit met (niet-aangeboren) hersenletsel

Over Samen Professionals

De Aethon groep bestaat uit: Aethon, Samen Professionals en SVOZ. De focus ligt bij de sectoren zorg, (semi-)overheid, woningcorporaties, het onderwijs en de kinderopvang.

Aethon zendt studerende talenten uit aan opdrachtgevers op flexibele basis. Zo worden de studenten voorbereid op de praktijk en creëren we een meer duurzame arbeidsmarkt. Samen Professionals detacheert starters en professionals om ze te voorzien van verschillende, uitdagende opdrachten. Op deze manier kunnen zij een kijkje nemen in verschillende keukens, met zekerheid van een goed contract en salaris. SVOZ is er voor eventuele trainingen en opleidingen binnen de zorg.

Op deze manier begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Kunnen professionals zich verder ontwikkelen en krijgen de opdrachtgevers vernieuwing en flexibiliteit binnen hun organisatie. Dat is de win-win waar wij voor gaan!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!