Fysiotherapeut, Ergotherapeut of Trainer

GGZ vacatures
Amsterdam
4000
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als fysiotherapeut, ergotherapeut of trainer lever je een bijdrage aan veilig en fysiek gezond werken, opdat ADL-assistenten hun werk verantwoord kunnen blijven uitvoeren. Tevens draag je bij aan de veiligheid van transfers voor cliënten in complexe situaties. Dit doe je door (mogelijk) fysiek belastende assistentie te analyseren bij de cliënt thuis en hierin te adviseren. Je levert een bijdrage aan de interne- en bijscholing van de ADL-assistenten. Je coacht en instrueert de ADL-assistenten die zich bezig houden met gezonde arbeidsomstandigheden in veilige transfers. Daarnaast bevorder je de uitwisseling van kennis tussen deze ADL-assistenten. Je werkt samen met de managers ADL-assistentie, collega coaches en gedragskundige in de regio.

Wat hebben we jou te bieden?

Naast persoonlijke begeleiding van jouw vaste recruiter en accountmanager kun jij rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.
Zo bieden wij jou:

 • Een vaste baan voor 24-32 uur in de week;
 • Een bruto salaris tussen de € 2.987,10 en € 4.286,78 (op basis van 36 uur conform VVT CAO);
 • Een opleidingsbudget afgestemd op jouw wensen;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of leaseauto;
  Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis altijd up to date blijven.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding fysiotherapie/ergotherapie/of anderzijds passend;
 • Je bent bekwaam in het ondersteunen van groepen en individuelen op het gebied van veilig en gezond lichaamsgebruik;
 • Je bent communicatief vaardig, ook in contact met cliënten. Je communiceert helder, bent motiverend en creatief in het zoeken naar mogelijkheden en oplossingen;
 • Je bent woonachtig in regio Amsterdam;
 • Je hebt ervaring op het gebied van ontwikkelen en uitvoeren van opleidingsprogramma’s, zowel standaard programma’s als maatwerk.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!