Senior gedragsdeskundige

Gehandicaptenzorg
Gouda
4900
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

De organisatie waar jij komt te werken valt onder de gehandicaptenzorg & is er voor mensen die – tijdelijk of langdurig – ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving. Zij ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. Ze gebruiken hun expertise, zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Zo dragen zij bij aan een zo goed mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen. Dit kan zijn in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op één van de 250 locaties verspreid door Zuid Holland heen.

Als gedragskundige lever jij een bijdrage aan het ondersteuningsplan van de cliënt en draag jij de verantwoordelijkheid voor een eventueel behandelplan. Dit kan zijn in de vorm van beeldvorming, psychodiagnostisch onderzoek, behandeling en advisering. De taken worden uitgevoerd in nauw overleg met de cliënt, zijn/haar vertegenwoordigers, persoonlijk begeleider en andere betrokken disciplines (vaktherapeuten, (para)medici).

  • De vacature betreft vervanging op wisselende locaties in de provincie Zuid-Holland i.v.m. verlof, studiefaciliteiten, aanstaande pensionering etc.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een goed salaris, volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FG 65 met een maximum van € 5.772,– bruto per maand bij een volledig dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband wat omgezet kan worden naar een één jarig dienstverband of zelfs een vast dienstverband bij de klant.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een academisch geschoolde orthopedagoog, gedragsdeskundige of (neuro)psycholoog met een masterdiploma en aantekening psychodiagnostiek. Het liefst met enige ervaring natuurlijk!!

Daarnaast:

  • ben jij in staat om (wetenschappelijke) kennis en vaardigheden geïntegreerd toe te passen en in staat om bij te dragen aan het ontwikkelen van die kennis;
  • heb jij organisatietalent en werk jij nauwkeurig;
  • ben jij woonachtig in de regio van Rotterdam en/of Den Haag (lekker centraal)
  • ben jij in het bezit van een rijbewijs B en eigen auto.

De vacature is zowel parttime als fulltime in te vullen (28-36 uur).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!