Fysiotherapeut NAH

Gehandicaptenzorg
Dordrecht
3500
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Voor een locatie in Dordrecht zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut die aan de slag wilt gaan met een bepaalde behandelingsmethodiek. De behandeling die zij hier toepassen is ontwikkeld om mensen te leren omgaan met hersenletsel, waardoor ze beter functioneren.

Onderzoek wijst uit dat het behandelprogramma ervoor zorgt dat mensen met hersenletsel zich fysiek en psychisch sterker voelen en na de behandeling minder zorg en ondersteuning nodig hebben.

Als fysiotherapeut neem jij de leiding en voorziet collega’s, zoals de bewegingsagoog, van feedback en input voor het geven van behandelingen. Zelf werk jij aan individuele doelen met de cliënten binnen een groepsbehandeling, met bijbehorende groepsdynamica, onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar.

 • Je werkt je uren op woensdag, maar de mogelijkheid is er om in overleg bij wijze van uitzondering je uren op een andere dag te werken.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris van maximaal € 4.304,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 55 conform de CAO-GHZ;
 • De onregelmatigheidstoeslagen worden uitbetaald volgens de CAO;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband van één jaar.

Je zal een uitgebreid intakegesprek hebben om jouw wensen en ambities te bespreken en er is persoonlijk begeleiding gedurende jouw procedure bij Samen Professionals

Wat verwachten we van jou?

 • Een relevante afgeronde opleiding op HBO-niveau afgerond richting fysiotherapie;
 • Een stevige persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat om functionele oefentherapie aan te bieden op participatie-niveau, kennis op gebied van sensorische integratie is hierin een pré;
 • Je bent woonachtig in Dordrecht of de regio van Dordrecht;

Als fysiotherapeut bent jij echt op zoek naar een bijbaan of een parttime baan, want de functie is voor nu voor 8 uur per week. Wel is er een kans dat dit op langer termijn meer uren kunnen worden.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!