Fysiotherapeut verstandelijke gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg
Gouda
3500
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Houd jij van uitdaging binnen jouw werk als fysiotherapeut? Ben jij iemand die graag ”outside the box” denkt & al jouw ideeën het liefst wilt implementeren? Dan ben jij als fysiotherapeut aan het juiste adres.

Geen standaard behandeling, maar juist creatief denken en individuele behandelingen opzetten. Samenwerking met ouders, persoonlijk begeleiders en collega’s. Zoeken naar de juiste & passende begeleiding voor je cliënten. Overleg met externe experts, zoals tijdens de revalidatieartsen of schoenen/spalkenspreekuur.

Kortom veel afwisseling en dynamiek!

Je gaat aan de slag op diverse locatie verspreid door Zuid Holland heen. De cliënten die je behandelt wonen binnen één van de woonlocaties of bezoeken een activiteitencentrum. Ook zijn er binnen een aantal KDC’s (kinderdagcentra) nog uren beschikbaar.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris van maximaal € 4.304,00- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 55 conform de CAO-GHZ;
 • De onregelmatigheidstoeslagen worden uitbetaald volgens de CAO;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband wat omgezet kan worden naar eventueel een vast dienstverband bij de klant.

In eerste instantie heb jij een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken en er is persoonlijk begeleiding gedurende jouw procedure bij Samen Professionals.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een fysiotherapeut die affiniteit heeft met kinderen, jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Daarnaast kun jij flexibel inspelen op de mogelijkheden van de cliënten die je ondersteunt.

Verder:

 • heb jij een relevante fysiotherapie-opleiding op HBO-niveau afgerond
 • bij voorkeur heb jij (stage- en/of) werkervaring;
 • jij bent geregistreerd in het kwaliteitsregister KRF-NL of SK;
 • beschik jij over een zelfstandige werkhouding;
 • beschik jij over een organisatorisch vermogen om je werkzaamheden zelf te plannen;
 • heb jij een rijbewijs B en neigen auto;
 • ben jij woonachtig in de regio van Rotterdam en/of Den Haag;

De functie is parttime in te vullen tot 32 uur per week!

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!